Моника Белучи на МАХ

5
Добави коментар
kocet
kocet

Наскоро Моника Белучи застана пред обектива на италианското списание Max, за да покаже, че една жена и на 45 години може да изглежда зашеметяващо…

Моника Белучи, както всяка друга италианка, обожава футбола. Но ако по-рано тя предпочиташе да не разкрива своите клубни пристрастия, то сега стана ясно, че любимият отбор на известната актриса е Интер.

В това обаче няма нищо чудно.

Звездата от касовия хит на Мел Гибсън „Страстите Христови“ е започнала своята кариера в агенцията за модели Elite Model Management, чийто централен офис се намира недалеч от стадиона на „нерадзурите“ – „Сан Сиро“.

Разбира се, изниква въпросът защо Моника не е избрала да подкрепя вечния съперник на „синьо-черните“ – Милан? Нейното отношение към „росонерите“ остава неизвестно, въпреки че е много вероятно то да не е положително. За никого не е тайна, че феновете на двата водещи клуба в Милано се мразят едни други. Сега остава да се изясни на кой клуб е фен съпругът на Белучи – френският актьор Венсан Касел. Може пък той да симпатизира на Милан?

Наскоро Моника Белучи застана пред обектива на италианското списание Max, за да покаже, че една жена и на 45 години може да изглежда зашеметяващо.

 

05/09/2010