хамали, хамалски услуги, хамали софия, преместване, транспорт, складиране – Bg Movers

4
Добави коментар
markbit
markbit

Начало
Хамали, хамалски услуги, преместване и транспорт

Смяната на дома, офиса, града или държавата, дори преместването за ограничен период време на ново място може да се превърне изключително стресова ситуация – опаковане, товарене, разтоварване, превозване, организиране на хамали и камиони – всичко това може да се превърне в безкрайно и досадно задължение.

Когато създадохме BGMovers.com, част от националната организация BG Movers, ние искахме да ви спестим точно това. Хамалите.com BG Movers е компания с над 15-годишен опит в областта на преместването на дома и офиса и хамалските услуги – за частни и корпоративни клиенти, Нашите хамали са надеждни, гъвкави и винаги на разположение и гарантират, че ще доставят товарите и багажа ви коректно и на време.

През годините Хамали BG Movers спечелихме множество корпоративни клиенти и успяхме да отворим офиси във всички големи градове на България – София, Варна, Пловдив и Стара Загора, изградихме силен екип от професионалисти, разширихме автопарка си с камиони от 1 до 20 тона и включихме редица „поддържащи“ дейности, които да ви улеснят при преместването – почистване на площите, ремонтни дейности и услуги, както и продажба на кашони и съхранение на багаж..

Виж повече за BGMovers.com