Топ 10 на най-големите гърди в света!

7
Добави коментар
kocet
kocet

Ако си мислиш, че познатите ни чашки сутиен се изчерпват с A, B, C, D, то тези жени надминават очакванията и с лекота успяват да стигнат до края на латинската азбука…

Надали съществува мъж, който не обича големи гърди. Но е хубаво да знаеш, че много хубаво, не е на хубаво.

В конкретния случай, много голямото не винаги е хубаво. И колкото и странно да прозвучи от устата на мъж изказването „Тези цици са прекалено големи!“, и това може да се случи.

Ако не вярваш, виж класацията ни на „Най-големите гърди в света“ и си помисли не е ли някак извратено да си легнеш с такава жена.

Ако си мислиш, че познатите ни чашки сутиен се изчерпват с A, B, C,  D, то тези жени надминават очакванията и с лекота успяват да стигнат до края на латинската азбука.

Това се казва да бъдеш с едни гърди напред!

Номер 10 Лоло Ферари – чашка на сутиена G

 Френският модел и певица често е спрягана за „жената с най-големи гърди на света“, но това беше в далечната 1996, а оттогава доста се народиха още повече извратени мозъци с още по-болни амбиции за пищна гръд.

Номер 9 Бусти Харт (oт англ. „Busty heart” – “Едрогърдо сърце“) – чашка на сутиена H

Бивш модел и стриптизьорка, г-ца Едрогърда сега е собственичка на собствен стрийп клуб, който се казва „Busty Heart’s Place“ в Пенсилвания. Освен със заведението, тя се прехранва и с редовните си появи по ТВ шоупрограми, където най-хитовият й номер е да чупи разни неща с бюста си.     Номер 8 Шийла Хърши –  чашка на сутиена ККК

Бившият бразилски модел Шийла държи рекорда за най-голям имплант, поставян еднократно в гърдата. Тя дори е рекламно лице на зърнената закуска Special K, които специално заради нея пускат  на пазара ъпгрейд версия на продукта си с названието „Special KKK“   Номер 7 Кейси –   чашка на сутиена ММ

Тя е стриптизьорка и омъжена за пълен грозник. Очевидно са намерили странностите си един в друг за изключително привлекателни.

Номер 6 Мадам Рианон –  чашка на сутиена МММ

Тя е ужасно деспотична, така че никой да не си помисля, че може да се опълчи на Мадам Рианон. Иначе ще му играе една цица!

Номер 5 Макси Маундс (от англ. „Maxi mounds” – “Макси могили“) – чашка на сутиена МММ

През 2003 Макси се вписва в рекордите на Гинес с „Най-увеличените гърди в света“ и благодарение на нея, това вече е официално съществуваща категория, в която може да се състезаваш да подобриш рекорда.

Номер 4 Моник – чашка на сутиена R

Тя е в порнобранша и, като порноактриса, гърдите й са ценена придобивка.

Номер 3 Челси Чармс – чашка на сутиена XXX

Чашката на сутиена й точно съответства на работния й бранш, защото Челси е в ХХХ индустрията. Наречи го карма!

Номер 2 Карола – чашка на сутиена ZZZ

Карола има не съвсем привлекателно лице, но пък за сметка на това си е подарила гигантски цици, от които няма да отлепиш поглед. А така няма никога да обърнеш внимание на лицето й. Находчиво!

Номер 1 Норма Стиц – чашка на сутиена ZZZ

Ето че стигнахме и края на азбуката, а победителката най-заслужено държи и световния рекорд за „Най-големите гърди в света“ в книгата на Гинес и в леглото на доста мъже. Да й е честита!

menbg.com

15/09/2010