Онлайн залози

1
Добави коментар
foxi3311
foxi3311

Покерът е игра, при която най-важни са уменията, повечето отколкото всяка друга  хазартна игра. Шансът също играе основна роля, но никога няма да спечелелите само ако разчитате на него. Но ако познавате основната стратегия при игра на покер, шансовете ви за печалба нарастват дори и срещу опитни играчи.

Едно от най-важните неща, когато играете онлайн покер е, че вашата стратегия трябва да бъде – спечели колкото може повече и губи възможно най-малко за всяка една ръка. Вие сте в играта, за да спечелите пари! Всеки играч може да спечели пота. Просто играе всяка ръка и отговаря на всеки залог до последната възможност, то и вие ще можете да спечелите всеки пот. Но в този процес ще загубите страшно много пари, без никакви шансове за печалба. Най-добре изиграйте само няколко ръце, разузнайте, и когато шансовете са в ваша полза направете своята силна ръка. Така само с няколко ръце можете да направите солидни печалби.

Една от най-лошите възможни начални стратегии при онлайн покера, е ако останете в играта с начална лоша ръка и направите залог. Ако не разполагате с печелившата комбинация в ръката си, когато залаганията започват, най-добре е да пропуснете и да изчакате по-добра ръка. Останете ако искате да объркате вашите опоненти, но като правило не разчитайте много на блъф – рядко блъфовете се превръщат в печалби ( с изключение на онлайн покера ). Не забравяйте, че спестените пари са също толкова ценни, колкото и парите, които сте спечелили.

Най-добрата покер стратегия е винаги да се играе избирателно и агресивно. Винаги трябва да знаете, какви са вашите шансове и ако те са във ваша полза – винаги играйте агресивно, когато завършвате ръката, за да извлечете максимални печалби. Но наблюдавайте себе си, ако постоянно играете агресивно, вашите опоненти ще видят тенденцията и ще ви разгадаят. Изчакайте докато те са с по-добра ръка от вас и загубете. Трябва да се научите да играете непредвидимо. Ако някой от другите играчи ви разгадае стратегията, то те лесно ще ви оберат. За това ако се случи намерете друга маса или се откажете.

Когато направите много поредни загуби, не започвайте да играете агресивно, за да си върнете загубените пари от лошите ръце. Най-добрата стратегия тук е да направите точно обратното, започнете да играете избирателно и по-умерено. Изчакайте, лошата серия да отмине, след това се върнете в ритъм.

Проучете съперниците си и се научете да усещате действията им. Когато ръката е приключила и картите са на масата, вижте, кой какво държи. Опитайте се да си припомните моделите на залагане по-рано в ръката. Водете си записки за начина на игра на опонентите ви, особено ако играете онлайн покер.

Блъфирането може да бъде много полезно, когато играете покер, но блъфа трябва да се използва много пестеливо. Има голям шанс да загубите, ако блъфирате срещу по-освободен играч, който не използва определен модел за игра. При блъф винаги трябва да сте сигурни за опонента срещу, когото блъфирате. При покера най-добър шанс за успешен блъф е, когато си срещу един стегнат и методологичен играч, при сравнително малък залог.

Тази основна покер стратегия, можете да прилагате към всички форми на покер. Имайте предвид, че по време на игра на покер всичко ще се променя много динамично, и ще изисква прилагането на ваши собствени специфични стратегии и тактики. Научете се да съчетавате тази основна стратегия с по-специфични тактики. Най-добрият начин да печелите на покер е да използвате тази стратегия и много практика. Не забравяйте, че за придобиването на всяко умение ще отделите много време и усилия, но в крайна сметка ще се превърнете в опитен и опасен играч на покер.

Видео покер стратегия
Видео покер съвети