Blue Bay Hotel Halkidiki 4 *

1
128
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Afitos, Kassandra Halkidiki Kassandra

Хотел Блу Бей се намира в традиционното село Афитос, на полуостров Касандра на Халкидики, на 72 км югоизточно от Солун и летище „Македония“. Построен е амфитеатрално върху най-красивата част на дорпа, само на 60 метра от морския бряг, с прекрасна гледка към безкрайното синьо на залива Торонеос. Разполагаме с 69 удобни и добре обзаведени стаи от всякакъв тип, единични, двойни, джуниър суити и апартаменти, всички за непушачи с изглед към морето за удобен престой и незабравими мигове на лятна почивка.

Хотелът е идеална дестинация за двойки, които търсят релакс и уединение в среда на дискретен лукс. За младоженците, които желаят да прекарат началото на общия си живот в хотел Блу Бей, но и за тези, които сте избрали хотела да отпразнуват годишнината си, предлагаме услуги, които ще направят почивката им незабравима!

Хотел Blue Bay разполага с два ресторанта и бар. Средиземноморски специалитети от нашите креативни готвачи, съчетани със специални гръцки вина от нашата изба, ще задоволят и най-взискателните любители на фините ястия. През деня или през нощта можете да се насладите на питието си в бара или в бара край басейна, както и да хапнете леки закуски и салати. За нашите двойки романтичната частна вечеря на свещи под звездите от нашия каталог със специално меню е онзи малък лукс, който дължите на себе си.

Нашият уелнес център е идеалното място за нашите гости за подмладяване и релакс. Има турска баня и хидромасаж за вас, които се грижат за баланса на ума и тялото. Насладете се на антистрес терапиите от нашите професионалисти и се почувствайте отново спокойни и здрави. Нашата фитнес зала е там за вас, които обичате да сте във форма и здрави по време на почивката си.

Нашият персонал винаги с учтив и усмихнат е до вас, за да организира дейностите, които ще направят вашата почивка незабравима. Има безплатен Wi-Fi в хотела, аптеката и лекар на повикване за спешни случаи.

Хотел Blue Bay с прекрасна гледка към залива Торонеос и зелените околности предлага идеалното място за събития. Красивите зони на басейна, спиращата дъха гледка към морето, нашите деликатеси от нашите готвачи, нашите опитни и добре обучени служители са някои от нашите тайни за успешна организация на вашето събитие.

Разполагаме и с конферентна зала за 20 – 100 души, идеална за срещи, стимули, семинари, презентации, изложби, представяне на продукти или приеми. Той е напълно оборудван с аудиовизуални уреди, Wi-Fi и т.н. за ваше удобство.

Красотата на пейзажа, естетиката на мястото, нашите висококачествени услуги и приятелската атмосфера ще направят гостоприемството в хотел Blue Bay незабравимо и ще ви изпълнят с красиви образи и чувства, които ще помните завинаги!

 

Hotel Services:

Free Pool Sunbeds & Umbrellas24-Hour Reception / Front DeskAirport / Port Transfer ServiceBaby Chairs at the RestaurantBarBeach TowelsBeauty Treatment (on request)Bicycle rentalBoat TripsCar & Motorbike RentalConciergeDoctor (upon request)Fax & Photocopy ServiceGames / Play RoomGymHammamInternet CornerLaundry & Ironing ServiceLibraryLobby LoungeMassageOutdoor PlaygroundPool Snack BarPool TowelsPrivate Parking AreaRestaurantRoom ServiceSafe Deposit BoxSatelite TVShower & Changing RoomSnack BarSpaSwimming poolSwimming Pool (Fresh Water)Travel DeskWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 40.0913 LON: 23.4408