Очаквайте James Bond 007: Blood Stone

6
Добави коментар
Windboy
Windboy

Очаквайте James Bond 007: Blood Stone

22.09.2010
Публикувано в&nbspНовини | 0

От Activision официално обявиха новата игра на младежите от Bizarre Creations (Project Gotham Racing серията и пресния Blur ) – James Bond: Blood Stone .

Очаквано, играта ще бъде микс между скоростни рейсинг пасажи и динамичен екшън. Перспективата е от трето лице, а действието ще се води и по вода и на суша. По всяка вероятност и по въздух.

„James Bond 007: Blood Stone е съчетал в себе си кинематографичната интензивност на Bond филмите, потопявайки играчите в интригуваща конспирация, които изисква от тях да мислят и действат като Джеймс Бонд.” споделя лицензионния бос на Activision Дейвид Покрес.

Играта ще включва и богат избор от мултиплеърни опции, които ще позволят на Xbox 360, PS3 и PC играчите да съставят свои тимове от шпиони и наемници, които ще се сражават на териториите на характерни Бонд локации. Мултиплеърът ще поддържа до 16 човека едновременно.

Хубавите новини обаче не свършват до тук – Blood Stone ще включва гласовете на Даниел Крейг, Джос Стоун и Джуди Денч . Сценарист ще бъде оригиналния автор на филмовата поредица Брус Фиърстейн .

Activision определено е излял света в проекта, защото Джос Стоун и Дейв Стюърт от Юритмикс ще пишат ексклузивно за играта парче, което ще бъде и основната музикална тема.

James Bond: Blood Stone се разработва от Bizarre Creations за Xbox 360, PS3 и PC . DS версията ще бъде поета от n-Space .

Все още липсва конкретна пускова дата.

За финал и дебютния трейлър: