Грим в стил Бриджит Бардо – Фото урок (Стъпка по стъпка)

4
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Бриджит Бардо е известна в цял свят с нежния си, секси вид и кокетна визия. Голяма част от излъчването на звездата се дължи на нейните гъсти, руси къдрици, пухкавите устни и не на последно място – изкусителния поглед.
Както вече знаете, тази година модата е изцяло повлияяна от ретро шика, а тенденциите в грима също не правят изключение.

Ако искате да сте в крак с fashion-трендовете и да се сдобиете със съблазнителния поглед на Бриджит Бардо, последвайте нашите съвети за красив грим:

1. Покрийте целия горен клепач с минерална пудра на прах – 1-2 нюанса по-светла от цвета на кожата Ви.

2. С помощта на тъмно-сиви сенки нарисувайте издължена линия по цялото протежение на горния клепач.

3. Очертайте долния и горния клепач с каял (ако нямате каял, можете да използвате мек, черен молив) като следвате издължената линия, която направихте със сенките.

4. Покрийте горния клепач (до сгъвката) с перлени черни сенки.

5. С очна линия или черен, водоустойчив молив, повторете линията, която направихте в стъпка 3.

6. Отново нанесете тънък слой прахообразна минерална пудра (без очната линия, която нарисувахте преди малко), за да фиксирате цветовете и да придадете кадифен ефект.

7. Нанесете 2 слоя спирала за обем върху горните и долни мигли.

8. Ако се радвате на гъсти мигли, можете да пропуснете тази стъпка, ако ли не – поставете изкуствени, за да придадете дълбочина на погледа и да направите очите по-съблазнителни.

Макияжът Ви е готов!

Гримът отива на всички дами, подходяща комбинация са матовите червила в прасковени оттенъци и големите бижута в етно стил.