Как реагират мъжете на жени с високи токчета

5
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Как реагират мъжете на жени с високи токчета
Posted by BellaDonna
heels,
lubopitno1,
shoes,
women,
високи токчета,
жени,
изследване,
мъже,
проучване,
психология
11:22

Опитвайки се да привлекат възхитените мъжки погледи, жените прибягват до различни хитрости. В това число и да обуват обувки с високи токове – по този начин краката изглеждат по-дълги, а походката по-секси. Но как реагират мъжете на жена с високи токчета?

Експертите от Northumbria University проведоха изследване на тема, до колко значими са движенията за представителите на противоположния пол. Например, обръщат ли внимание на походката на човек и на неговите движения по време на танц.
В рамките на това изследване бе определено как реагират мъжете на жени, обути в обувки с високи токчета.
Оказало се, че представителите на силния пол изобщо не забелязват какви обувки носи жената. Доброволците, взели участие в изследването общували с дамите, а след това били помолени да си спомнят коя жена е била с високи токчета. Нито един мъж не могъл да отговори на този въпрос, пише Daily Mail.
В хода на същото изследване било доказано и, че начинът, по който един мъж движи тялото си по време на танц е определящ фактор за жените относно неговата сексуалност и привлекателност.

* Ние не сме много съгласни с резултатите от това изследване, тъй като скромният ни опит ни е показал, че мъжете винаги забелязват кога жената е обута с високи токчета и кога не :)))

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by