Зимни гуми Continental ContiWinterContact TS830

5
Добави коментар
svence
svence

Новата зимна гума ContiWinterContact TS830 е предвидена за екстремни спирачни маневри. С ContiWinterContact TS830 Вие получавате по-добро спиране при сняг. По-големият брой блокове в раменната част с повече триещи се ръбове гарантира по-добро режещо действие в снега и с това по-добро зацепване със снега. Така се постига оптимизирана спирачна мощност при сняг и превъзходно спирачно действие на зимната гума при лед и мокри пътища.

Високата здравина в средата на профила и големият брой на ламелите с максимизиране на триещите се ръбове водят до подобрено спирачно действие при лед и мокри пътища.

Гумата ContiWinterContact TS830 е съгласувана с начина на действие на електронната система за контрол на стабилността (ESP) . При въздействие на напречна сила системата ESP управлява селективно спирачно действие върху едно колело, за да стабилизира превозното средство. С разполагането на максимално възможен брой ламелни ръбове напречно на посоката на движение се оптимизира спирачното действие на гумата, а с това и на системата ESP.

И накрая да обобщим най-важното:

Зимната гума ContiWinterContact TS830 води до съкращаване на спирачния път на сняг благодарение на големия брой блокове в раменната част на протектора Перфектни спирачни характеристики на лед и мокра повърхност Дизайн на протектора, съобразен с най-модерните системи за сигурност Намаляване на разхода на гориво Зимни гуми Continental ContiWinterContact TS830 в нашият онлайн магазин: