График за края на света

6
Добави коментар
joe_dou
joe_dou

График за края на света до 2020 година

За да не се разпускате, винаги помнете какъв край на света през коя година ще се състои

2009 година – съгласно разшифровката на предсказанията на Нострадамус от Питер Лори , през тази година ще настъпи Армагедон. Нещо май го пропуснахме, а?

2010 година – Ще свърши нефта и светът ще бъде погълнат от война за ресурси. Още обещават, че Земята ще се отвърне от Слънцето и „където е боло горещо, там ше бъде лед; болщинството животни ще умрат”. Но това ще бъде временен край на света…

2011 година – свършване на календарния цикъл на Маите . Този край на света може да стане через сблъскване с астероида 2005 Yu55.

2012 година – това вече е многоочаквания край на света. Тук има цял букет – време на петото Слънце; самата Слънчева система ще стане някаква страна към галактическата ос; сплескване на всички космически цикли, измемеие на полюсите и други такива. Тук-там се говори, че децата-индиго съветват, внимателно да се подготвим за тези събития, тъй като 0,5% от населението има шанс да оцелее.

2013 година – Рагнарок – това е съдния ден. Ден на началото и края в едно и също време! Големият ден! Хиперпространствен преход в четвърто измерение.За смъртните това ще бъде смърт, а за Боговете – раждане. Сложен, но необходим край на света….

2014 година – астрофизиците казват, че до нашата Слънчева система ще дойде облак от космически прах, който ще помете всичко пред себе си. Доста досаден край на света!

2015 година – завършване на някакъв 9576 годишен цикъл , който ще доведе до гибел на съшествуващата цивилизация. Непонятен край на света. Възможно е преход IV да ни спаси! А може би – не?…

2016 година – Джеймс Хансен, изследовател на климатичното състояние на Земята твърди, че през тази година ще се разтопят ледниците и по-голямата част от сушата ще бъде заляна.

2017 година – Край на света, съгласно теорията за йерархическите катастрофи.

2018 – ядрена война, пак от Нострадамус…

2019 година – банално сблъскване с астероид 2002 Nt7.

2020 година – Исаак Нютон, изхпждайки от предсказанията на Йоан Богослов пресметнал, че краят на света ще настъпи именно през тази година…

Така че трябва да сме по-внимателни, и да не пропуснем тези важни събития….

 

< Предишна

 

Следваща >