Live в The Irish Harp събота вечер

6
Добави коментар
lnmarket
lnmarket

◊ СЪБИТИЕТО

За първи път трима прогресивни музиканти се събират за съвместен проект. Очакват ви оригинални аранжименти,  добро музициране и много настроение.

2.10.2010, 21 часа, The Irish Harp ул. „Света София“ 7

◊ МУЗИКАНТИТЕ

Ралица Бежан. Ралица Ковачева-Бежан се занимава с музика от 4-годишна. Има частно музикално образование по певческо изкуство и пиано при проф. Юлия Ценова, проф. Реса Колева, Божана Продева, Петя Диманова, Пламен Бейков.

Повлияна от разностранните си интереси, кандидатства в „Консерваторията” – естраден отдел, и в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Приета е и на двете места, но избира да следва в НАТФИЗ. През 1997 г. завършва висшето си образование – специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ при проф. Крикор Азарян, доц. Тодор Колев и Николай Поляков.

Певицата записва две авторските песни „Бягам към теб” и „Зелени улици”, има солови участия и участия заедно с група ”Mery Lu Band”, с която заминава в Южна Корея и в продължение на 9 месеца има ежедневни концерти в „Woobang Tower Land” – голям увеселителен парк в град Даегу. След връщането си в България става част от група „К2”, в репертоара на която влизат авторските песни „Вик”, „Сняг се сипе”, “Beauty kaka” . От 2005 г. работи по джаз и поп проекти с пианиста Калин Жечев.

Ралица Ковачева-Бежан е играла в над 10 театъра и има над 30 театрални роли. Лицето й е позната от множество реклами кино и телевизионни продукции, последната от които е „Стъклен дом”. А кадифеният й тембър звучи в любими сериали като: „Женени с деца”, „Флинстоун”, „Две момчета и едно момиче”, „Живот след развод”, „Мойте мили съседи” и др. Нейният глас е избран и звучи в редица анимационни филми – „Атлантида, изгубената империя” – Принцеса Кида, „Лило и Стич” – Нани, „Синбад мореплавателя” – Принцеса Марина, „Чикън Литъл” – Фокси и др.

Калин Жечев. Свири на пиано от 6-годишен. Приет в Националната музикална академия „Панчо Владигеров“ със специалност тонрежисура и педагогика. Там се запознава с истинската красота на хоровата музика, както и с диригентката Таня Никлева, в чийто хор „Аве Музика“ започва почти веднага да пее. Следват много концерти, конкурси и участия. Междувременно свири на синтезатор в групата на певицата Ани Лозанова. Ориентира се сериозно към джаза, кандидатства и е приет отново в Музикалната академия, но този път в специалност „Поп и Джаз Пиано“, след което е приет и ангажиран в Джаз формация „София“ с ръководител Райчо Иванов. През 2010 година наред с новия готик метъл ориентиран албум на Ани Лозанова – Miracle, взима участие и в албума на нейния продуцент – Ян Пери – Consortium 5. От 2005 г. работи по джаз и поп проекти с Ралица Ковачева-Бежан.

Добри Палиев започва да се занимава с ударни инструменти на шест години. Завършва НМА „П. Владигеров” през 2005 г. с ударни инструменти. Спечелил е много награди, свирил е на много концерти и участия по целия свят като Германия, Франция, Холандия, Канада и др. Занимава се с много и най-разнообразни стилове музика като: R&B, drum and bass, house, фюжън, класика поп и др. Участва в много проекти и различни записи на филми, сериали, представления и др. От 2010 г. работи по джаз и поп проекти с Ралица Ковачева-Бежан.