Брачен хороскоп: Плюсовете и минусите на зодия Рак в брака

2
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Представителите на зодия Рак ще трябва да се пазят от Скорпиона, защото ще залинее и ще отслабне. Прехвърлят ли 33 години, то значи, че ще живеят много години, докато не стигнат до една наистина преклонна възраст.

Ракът е благоразумна натура, с весел и добър характер, който се увлича по изкуствата като търси същото и у човека отсреща му. Иска и неговата половинка да е мила и грижовна. Изключително чувствителни личности, които силно и истински обичат. Стремят се винаги да са от помощ на партньора си, разбирайки ситуацията.

Зодия Рак е представена от изключително красиви хора, които са надарени с приказна хубост, макар някои от тях да са позакръглени и да се нуждаят от отслабване.

Все пак те са си винаги чаровни. Хубавото при тази зодия е, че представителите й не са отмъстителни и злопаметни, за да чакат удобният момент и да ви щипнат здраво, точно когато най-малко очаквате.

Благодарение на естествената си привлекателност и интелигентност лесно успяват да си изкарват парите.

Като малък недостатък е, че хората родени под зодия Рак обичат да живеят в охолство и да чревоугодничат, а това, както вече стана дума води до повишено тегло.

Тогава се сещат и че трябва да си потърсят диета за отслабване, защото могат да излязат прекалено извън нормите.

бутони към социални мрежи