SEO абонамент

2
261
Добави коментар
hlape
hlape

Както повечето от Вас, читателите на ВИСЕО LTD знаят, платформите, предоставящи управление на съдържание, често крият рискове, както за сигурността, така и за работоспособността. Предимно пропуски, вратички, които хакери използват, когато решат да компроментират даден сайт. В отговор на все по-голямото търсене от анализ и управление на сайтове, ползващи платформата Уордпрес, екипът ни предлага следната услуга: „Месечна поддръжка на WordPress сайт“.

 

Ето и някой от акцентите, на които екипът ни набляга. 1. Мониторинг на сайта, включващ ежедневна проверка на работата, време за зареждане, сървърни специфики. 2. Ежеседмично генериране на бекъп, оптимизиране на базата данни. 3. Актуализиране на модули и платформа, в случай на необходимост, поради пропуски, които биха могли да компроментират даден сайт. 4. Анализ на актуалната база данни – архивиране и възстановяване, както и следене за нерегламентирани промени, касаещи хакерски атаки, спам и други. 5. Анализ на access_logs, лог файлове, в които да се провери дали има налични нерегламентирани действия, scrapers, clarwlers, hacking attempts , errors и други. 6. Реакция при спешни случаи – 24 часа, 7 дни в седмицата, реакция в случай на спешна нужда от съпорт.

Цените започват от 50.00 лева на месец, в зависимост от конкретния сайт!

Заявете съпорт чрез телефон 088 999 62 62

Услугата е подходяща за собственици на онлайн магазини, базирани на платформата CMS, както и за бизнес и персонални сайтове, блогове и други.

Икономичен пакет – 50 лв. месечно Базов Пакет – 100 лв. месечно СуперПро пакет – 400 лв. месечно Основни актуализации на WordPress ядрото Основни актуализации на WordPress ядрото Основни актуализации на WordPress ядрото Мониторинг на хостинг акаунта Мониторинг на хостинг акаунта Мониторинг на хостинг акаунта Ежемесечен Бекъп   Ежемесечен Бекъп   Ежемесечен Бекъп   Изчистване на грешки   Изчистване на грешки   Изчистване на грешки   Редовен ъпдейт   Редовен ъпдейт   Редовен ъпдейт   Защита от злонамерени атаки   Защита от злонамерени атаки   Защита от злонамерени атаки   Webmaster tools Webmaster tools Подобряване кода на сайта Подобряване кода на сайта Ежемесечен одит на сайта   Ежемесечен одит на сайта   60 минути на месец за техническа и консултантска дейност и поддръжка Съпорт чрез имейл, GSM – до 2 часа на месец Активно проследяване на ключови думи   Месечни предложения за подобряване на съдържанието Създаването и подмяната на банери, по желание на клиента 120 минути на месец за техническа и консултантска дейност и поддръжка

Заявете своя абонамент, още днес, на телефон 088 999 62 62!!!

 

VISEO

Продукт или услуга

WordPress Support