Нов 3G Wi-Fi рутер M-Tel HOTSPOT – Pixel Media

3
Добави коментар
Nefertitis
Nefertitis

Нов 3G Wi-Fi рутер M-Tel HOTSPOT

04 октомври 2010, 12:01

Скоростта на пренос на данни през M-Tel HOTSPOT може да достигне до 21 Mbps в мрежата на М-Тел

След като в началото на тази година М-Тел представи за първи път в България M-Tel Mobile HOTSPOT, сега е ред на пазара да излезе още един представител на 3G Wi-Fi рутерите – M-Tel HOTSPOT.

Елегантният и малък M-Tel HOTSPOT е устройство от ново поколение, което позволява безжично сърфиране и споделяне на мобилен интернет навсякъде в мрежата на М-Тел.

3G рутерът работи в комбинация с VMC устройство и е изключително удобен, тъй като към него могат да бъдат свързани до пет електронни джаджи – преносим компютър, смартфон, таблет, дигитален плейър или всяко друго устройство с вграден Wi-Fi модул.

M-Tel HOTSPOT се захранва директно от електрическата мрежа, което предоставя неограничено време за ползване на интернет. Също така в зависимост от модела на VMC устройството, скоростта за пренос на данни през M-Tel HOTSPOT може да достигне до 21 Mbps в мрежата на М-Тел.

Устройството излъчва Wi-Fi сигнал в радиус от 100 метра, което го прави подходящо за работа както в домашна, така и в офис среда.

3G Wi-Fi рутерът M-Tel HOTSPOT се предлага на цена от 29,90 лв. с пакет за мобилен интернет М-Tel SURF NONSTOP+ и включено безплатно VMC устройство.

назад

предишна новина

следваща новина