Валери Божинов и Николета Лозанова очакват дете

7
Добави коментар
leon19
leon19

Футболистът Валери Божинов не само че вече живее с Николета Лозанова в къщата си в Парма, но дори чака дете от нея

  Футболистът Валери Божинов не само че вече живее с Николета Лозанова в къщата си в Парма, но дори чака дете от нея, твърди български вестник.

Това означава, че певицата Алисия най-вероятно излиза от играта за сърцето на футболиста на „Парма“, като дори най-големите й коз – Валери Божинов-младши няма да й помогне. Божинов и Алисия нямат официален брак, което означава, че тя няма да получи твърда издръжка от футболиста, а ще вземе толкова, колкото той прецени.

Друг голям плюс за племейтката Николета са родителите на Валери, които бяха твърдо против връзката му с Алисия и в крайна сметка спряха да говорят със сина си. Дори на кръщенето на малкия Валери те не били поканени и научили за събитието от медиите.

Валери признал на родителите си, че чака бебе от Николета Лозанова и ги помолил да простят за отчуждението му към тях.

„Сякаш бях в лапите на зла магьосница“, казва Валери по адрес на Алисия, цитиран от вестника.

Припомняме ви, че искрата между футболиста и Николета Лозанова припламна по време на общите им снимки за спортно списание, като най-голямата ирония в ситуацията е, че преди четири години Алисия и Валери се запознаха по идентичен начин.

В началото на седмицата манекенката публикува във Фейсбук профила си знакови фотографии – на една от тях тя бе в джипа на Валери Божинов, а до нея се мъдреше чанта на футболния тим „Парма“.

На другата Николета бе прегърнала футболната легенда на „Милан“ Алесандро Неста. Важен детайл – миналата неделя „Парма“ на Валери Божинов се срещна с „Милан“ на Алесандро Неста в мач от поредния кръг на италианското първенство.

09/10/2010