Селски моми се снимаха в еротичен календар

6
Добави коментар
leon19
leon19

В Германия излезе еротичният селски календар за 2011 г.

В Германия излезе еротичният селски календар за 2011 г., чиято цел е да разруши стереотипа за изостаналия селски живот и да покаже, че фермерският труд може да бъде привлекателен.

„Често се забравя, че фермерите са успешни предприемачи с икономическо образование, които освен това са изучавали аграрен бизнес, а във всекидневния си живот управляват предприятия и отговорят за голям брой наемни работници. Дошло е време да се направи нещо за техния имидж“, гласи съобщение в сайта на издателя на календара.

За пръв път селски календар бе отпечатан в Швейцария през 2005 г. и той имаше голям успех. За 2010 г. неголямо швейцарско издателство реши да пусне „немска версия“ на календара. Главният принцип остана същия – истински селски моми да бъдат показани в еротични пози, пише БГНЕС. Сегашният календар е втори по ред. Съобщава се, че самата идея е била посрещната с масово одобрение сред немските фермери – на кастинга дошли стотици селски жителки от цяла Германия. Очаква се, че подобна реклама на селския начин на живот ще помогне да се привлекат нови инвестиции и работна сила в селското стопанство.

09/10/2010