Топ 10 на най-неумелите български водещи

4
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-неумелите български водещи

10. Робин Кафалиев. Може човека да е супер пич в живота, ама… нещо воденето определено не му се получава. Дали предаването му е поумряло и не особено модно или той го доуби с неумелото си водене… не знаем, не знаем. Робин Кафалиев е пример за това, че може да си пич, ама да не ти се случват работите пред камера.

 

 

9. Петър Бъчваров – Ути. Най-големия готвач сред актьорите и най-големия актьор сред готвачите. Ама кой само го излъга, че става за камера и водене нямаме идея. 9-то място за абоната на “Господари на Ефира” – Ути!

 

 

8. Митко Цонев – Пъпеша. Поредния, може би свестен тип, с особено неумилителна екранна роля. Според нас неговото неделно предаване… е убийство за нормалния телевизионен зрител!

 

 

7. Таня Кожухарова. Водещата на “Без дрехи” в неделя вечерта по бТВ. Добре, че естеството на предаването е такова, че се налага да го дават в късен телевизионен пояс и не я вижда много народ. Иначе госпожицата изглежда изключително лигава и го играе предизвикателна женица… ама нещо не и се получава и това, заедно с воденето.

 

 

6. Азис. Нашият неумилително тъп водещ на вечерно шоу – Азис! Известен с хомо-травеститската си натура, Азис е добър водещ… за хората обичащи да гледат пълен гей от ромски произход да се кълчоти и да говори като селска кифла на събор на влашко селище!

 

 

5. Теодор Ангелов. Самото му присъствие в почти всяко предаване на “Господари на Ефира” е повече от достатъчно, за да го закотвим в златната среда на класацията ни. ‘Айде на следващия!

 

 

4. Васа Ганчева. Не помним особено с какво предаване точно се занимаваше миличката ни Васа… знаем само, че водеше нещо, което определено ни подтикваше да сменим канала. Известна повече с шашавия си котарак Хохо Васа заема 4-та позиция днес.

 

 

3. Албена Вулева. С гръм и трясък нашата плиткоумна светска хроникьорка се намества за бронзов медал. Една от малкото жени, набутали се в този “мъжки” бизнес /справка: Евгени Минчев, Мон Дьо, Денди (Пенди) и т.н./. Като цяло май трябва да я назначат на работа у някой от безумно тъпите жълти вестници… поне ще си е намерила мястото!

 

 

2. Драго Драганов – Чая. Слава, тебе Господи, че вече не му дават предаването по телевизията! Искрено ти благодарим за това! Сега Драго се препитава като води някое и друго безумно модно шоу или пък изфантазиран конкурс за красота организиран от Митьо Пищова.

 

 

1. И богът на всичко живо на телевизионния ефир – професор Юлиян Вучков! Просто трябва да напишем книга за тоз герой на българското телевизионерство. Човекът е направил такива “пробиви” в медиите, че заслужава медал. Единствения човек с рейтинг равен на рейтинга на кой и да е бивш премиер на държавата, т.е. клонящ към отрицателно число, но постоянно хвалещ се с висока гледаемост! Човекът, който успя да води 4(!) часово предаване и почти уби всичко детско в мен. Човекът… абе човекът Юлиян Вучков!