Секси селянки заливат Германия (снимки)

175
Добави коментар
user24
user24

понеделник, 11 окт 2010 г. 14:33 ч.

Уникална фотосесия на фермерки по бельо, използвана в календар, цели да увеличи интереса към селскостопанската работа в Германия.

Какво би накарало едно обикновено пъпчиво германче да зареже градския си живот, университета, WoW и Farmville и да се впусне в шеметния (реален) свят на селскостопанския труд? Вероятно нищо, но добър опит се прави с календар, представящ фотосесия на ужасно сексапилни чеда на немската красота, превъплътени във фермерки. Или, както казваме по нашенски, като селянки.

Мис Април например, двайсетгодишната Лиса, е лъснала само по сутиен и гащи (и, повярвайте, те по нищо не приличат на кюлотите на баба Пена от някое китно шопско село) и деликатно е приютила между краката си едно пухкаво агънце. 27-годишната Рамона, вече по-известна като Мис Октомври, пък е награбила пушката и се кани да отиде да отстреля някой 200-килограмов глиган, за да храни челядта.

21-годишната Ариене прави впечатление с поливането на градинката си (това не е неуместна метафора) и, евентуалната, прелюдия от Мис Юни към Мис Мокра фланелка, но за това – в календара за 2012.

Любимките ни са последните две селяндурки – Лаура и Сара, чието излъчване (съответно на тежка монтьорка, нарамила голям гаечен ключ край червения си трактор и на разгорещила се хлебарка, месеща тесто) приляга болезнено точно на очарованието на мразовитите зимни вечери в китна Бавария през ноември и декември.

Интересното е, че момичетата, които участват в снимките, са истински селски девойки, избрани след специален кастинг, на които са се стекли стотици професионалистки в млеконадоя. Това е и вторият календар за немски селянки, като традицията започва в Швейцария (все пак алпийските млекарки са си еталон в индустрията) през 2005 и авторите й през 2010 решават да я прехвърлят и към Германия.

Цялата фотогалерия, плюс няколко прекрасни фотоса от мейкинга (на гушкащи се млекарки например), можете да видите тук!