Голи мадами в битката за Мис

232
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

сряда, 13 окт 2010 г. 14:17 ч.

Снимки: инж.П. Колев, Хайлайф/Фейсбук

Бившият депутат от „Атака” Павел Чернев и собствениците на БГТВ – братя Бедникови бяха сред вип персоните, които избраха най-новата носителка на титлата за… „мома без задръжки“ – Мис No Limit.

В сериозната конкуренция на още цял куп дами, отличието грабна  младата юристка Велина Георгиева, която въпреки строгия избор на професия, се оказа доста разкрепостена млада дама.

Брюнетката не издържа до финала и започна да хвърля дрешки по подиума още в първия тур на надпреварата, с което успя да грабне и мъжката част от посетителите и те се втурнаха да я подкрепят във в трудното начинание със завиден ентусиазъм.

На второ място остана професионалната танцьорка Мария Петрова, а трета – Мария Симеонова. Шоуто, пред което дори и определение като „римска оргия” не би било достатъчно описателно, се превърна в генерална репетиция на очаквания с още по-голям интерес конкурс … „Мис Кралица на удоволствието”, който ще се проведе на 20 октомври в столицата.

За там все още не е ясно с какви награди ще бъдат поощрявани участниците, но тези за „Мис No Limit“ – вибратор, кожен камшик и прочие атрибути  са само в сферата на еротичното удоволствие.