Георгиев 2000 ЕООД Агенция за недвижими имоти Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец. Купува, Продава недвижими имоти.

3
Добави коментар
r0ss
r0ss

 Услуги
 Тематични линкове

.

.

.

Георгиев -2000 е една от първите агенции за 

недвижими имоти на имотния пазар член на Националното Сдружение Недвижими имоти. 

През изминалите 20 години фирмата старателно е градила своята база данни от информация, лоялни клиенти, професионален опит и технически познания по сделки с недвижими имоти. Индивидуалният подход към изискванията на всеки клиент, гъвкавост и висок професионализъм са в основата на политиката на агенцията. 

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Съдействаме им при получаването на банков кредит. Напътстваме ги с юридически съвети. Даваме им актуална пазарна информация за района, който ги интересува. Нашият нов, модерен и удобен за ползване от потребителя уебсайт предлага богато разнообразие от оферти за имоти – за продажба и под наем.Затова клиентите ни винаги са се ползвали от изградените професионални познания на фирмата и са разчитали на подкрепата ни във всяка своя сделка.

Агенция за недвижими имоти “Георгиев” развива своята дейност от 1995г., в следните области:

Сделки с недвижимо имущество;

Лицензирани оценки;

Застрахователно посредничество;

Търговия;

Услуги

Сделки с недвижимо имущество: 

Покупки, продажби, наеми, управление на недвижими имоти, съдействие при ипотечни кредити. 

“ГЕОРГИЕВ-2000” ЕООД притежава лиценз за осъществяване на дейност, като 

застрахователен брокер.

Лицензирани оценки: В дружеството работят специалисти, лицензирани за изготвяне на пазарни оценки в следните направления:

– Цели предприятия; 

– Недвижими имоти; 

– Машини и съоръжения; 

– Земеделски земи и подобренията върху тях

Застрахователно посредничество: 

Агенцията е лицензиран застрахователен брокер – застраховки във всички застрахователни дружества

Търговия: Търговия с мебели втора употреба – за тази дейност дружеството е разкрило търговски склад в град Велико Търново в сградата на белодробния диспансер (партер).

Услуги: Производство, доставка и монтаж на всички видове щори, ролетни врати, мрежи против насекоми, сенници, пластмасова ламперия, пластмасови сгъваеми врати, защитно фолио.