Unibet | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

11
Добави коментар
zhivka
zhivka

Главен офис: 114 Gzira, Малта

Година: 1997

Брой на клиентите: 3 800 000

Лиценз: Обединеното кралство, Малта

Български език: Да

Сайт: www.unibet.com

Откриването на сметка в Unibet е става изключително бързо и лесно. След попълване на регистрационната форма вече можете да влезете в системата. Информация за сметката ще ви бъде изпратена по електронната поща.

Unibet – парични сделки

Плащането на суми могат да бъдат извършени веднага след успешна регистрация. Следните варианти на депозита са на разположение: Moneybookers, Neteller, банков превод и кредитни карти Visa, Visa Electron и Mastercard. При плащане с кредитна карта ще бъдате таксувани с 2.5% комисионна, като сделката се осъществява в рамките на две минути. При другите възможности за плащане не се събира комисиона. Минималната сума на депозита е 0.01 евро.

Унибет уебдизайн и навигация

Дизайнът на сайта е много приятен и лесен за ползване. Не само простотата и яснотата, но и практическото оформление на информацията, улесняват много използването на услугите на сайта.

Unibet – залози и методи

Изберете съответния спорт и спортни събития от лентата с менюта и ги поставете автоматично с едно кликване на мишката върху празният фиш за залози. По този начин, след това се комбинират залози върху залаганията чрез приплъзване.
Можете да изберете следващия сингъл залози измежду множество залози система. След това трябва да определите сума за залога и накрая да потвърдите. Минималният залог е 1 евро.

Залагания и опции

Залозите в Унибет включват както най-популярните спортове (футбол, тенис, баскетбол …),така и по-малко познати спортове като бадминтон, футзал, дартс … в. Предлага се богат избор на спортни събития от различни спортни лиги.
След като сте са избрали своите събития , можете да избирате между много възможности за залагания, европейски и азиатски хендикап, половината време / края на мача, гол … Освен това, букмейкърът предлага широка гама от специални залози.

Unibet за поддръжка на клиенти / за обслужване на клиенти

Ако имате някакви въпроси, Вие можете да се обърнете към операторите от отдел услуга на клиента както при всички букмейкъри. Информационният център Ви предлага полезна информация и ако имате неотложни въпроси или проблеми, Вие можете да използвате горещата линия на Унибет.

Unibet надеждност и безопасност

От 1997 г.Unibet е активен букмейкър и се е доказал като много надежден и изключително сигурен в сферата на онлайн хазартните залози. Унибет притежава всички необходими лицензи и права, което е допълнителна гаранция за финансови средства.
Всички лични данни, които се използват при регистрация в букмейкъра остават строго поверителни. Използва се 128-битово SSL криптиране , което гарантира висока сигурност на паричните транзакции. Сертификатът за сигурност се издава от Thawte и е тестван.

Unibet предимства

През последните три години шведският букмейкър Unibet е коронован два пъти като букмейкър на годината. Освен богата гама от спортни събития и възможности за залагане, Унибет предлага и задоволително високи коефициенти. В допълнение можем да добавим, че е много удобен за потребителя. Наличието на изобилие от популярни спортни мероприятия и поддържането на резултати на живо в сайта на Унибет са две други предимства. Като цяло букмейкърът предлага високо качеството на услугите и е удостоен с международно признание. Унибет е несъмнено много добър избор на букмейкър за онлайн спортни залози…

Unibet Бонус

Всички нови клиенти получават при регистрацията си безплатен залог бонус на стойност 30 EUR. В Gratiswettbonusse се предвиждат бонуси не само за нови клиенти, но и за всички добри и сериозни играчи.