Нов M-Tel Surf пакет предлага мобилен интернет на достъпна цена – Pixel Media

2
Добави коментар
Nefertitis
Nefertitis

Нов M-Tel Surf пакет предлага мобилен интернет на достъпна цена

18 октомври 2010, 13:05

M-Tel Surf 750 MB осигурява до 750 MB трафик на данни срещу месечна такса от 12,90 лева плюс безплатно VMC устройство

М-Тел разшири своето портфолио от услуги с нов пакет за сърфиранe в интернет. Атрактивната оферта е насочена към тези клиенти, които все още не са се възползвали от предимствата на мобилния интернет и имат нужда от изгодно предложение, което да им дава достатъчно месечно потребление.

Именно такъв пакет е M-Tel Surf 750 MB, който осигурява 750 MB трафик на данни и се предлага с подарък – безплатно VMC устройство за достъп до мобилен интернет.

Всеки клиент може да се възползва от M-Tel Surf 750 MB само срещу 9,90 лева месечно за първите два месеца при подписване на едногодишен договор. Месечната такса остава същата и през първите шест месеца, но при избор на двугодишен абонамент. След изтичането на тези срокове до края на абонамента, месечната такса е 12,90 лева.

М-Тел е единственият мобилен оператор в България, който предлага скорости до 21 Mbps през HSDPA мрежата за download и до 5,76 Mbps през HSUPA за upload. Мрежата на М-Тел има и национално EDGE покритие, което осигурява скорост за пренос на данни до 3 пъти по-висока от стандартната GPRS технология.

назад

предишна новина

следваща новина