Модерните дамски дънки за сезон Есен/Зима 2010/2011

5
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Дънките са се превърнали в неотменна част от нашия гардероб. Секси и удобни, те са предпочитани от много жени заради многофункционалността си. С тях можете да отидете на работа, на разходка, на дискотека, та дори и на по-официално събитие.
Какви са тенденциите за този сезон?

Супер тесните дънки, които завзеха челните позиции на модния подиум преди няколко години, продължават да бъдат актуални. И ако в предишните сезони те са били украсени с бродерии или орнаменти, то тази зима на мода е изчистеният вариант. Цветовете: Levi’s предлагат класическо индигово-синьо, Burberry са заложили на графитено-сиво, а Versus отдават предпочитанията си на черния цвят.
Единствен Roberto Cavalli прави изключение от общото правило за изчистена визия – неговите модели отново са богато орнаментирани и обшити с различни декорации.

Дънки със състарен, зацапан ефект

Колкото по-занемарени и зацапани изглеждат дънките Ви, толкова по-добре! Кройката е права, с паднала талия, а моделите са свободни и се носят подвити, така че да откриват глезена.

Дънки-клош
Разкроените от коляното дънки дълго време не бяха сред актуалните тенденции, но тази зима отново са на мода. Новата визия на този стар, но любим на много жени модел е декорирана с капси, ципове и копчета.