Вила Инфинити – вила под наем в близост до Албена, Северно Черноморие Вила под наем, къща под наем, вила с басейн, вили на…

6
Добави коментар
Justin_bieber
Justin_bieber

Вилата е отдалечена от:
– Летище Варна – 35 км.
– Летище Бургас – 175 км.
– Курорт Албена и най-близкия плаж – 3 км.
– Най-близката автобусна спирка – 300 м.
– Магазин за хранителни стоки – 100 м.
– Местен ресторант – 100 м.

Интересни места, които можете да посетите:

Красивият курорт Албена е втория по големина морски курорт на Северното черноморие в България. Със своите 17 тенис корта, клуб за езда с 30 коня и 2 състезтелни арени, 21 открити и един вътрешен басейн, яхтен клуб, фитнес центрове, игрища за плажен волейбол, зала за боулинг, център за парапланеризъм и парашутни скокове, разнообразие от ресторанти и барове, Албена има какво да предложи на всеки за една пълноценна почивка. Комплексът е разположен само на около 30 км северно от морската столица Варна. Албена е добре позната и със своята 6-километрова плажна ивица. В курорта има 43 хотела (от 2 до 4 звезди), разположени на самия бряг или по живописните хълмове с прекрасни гледки към морето и националния резерват „Балтата“.

Варна е третия по големина град в България. Градът е бил заселено място още преди гърците да основат Одесос през 580 Пр. Хр. По-късно по времето на римляните и техните приемници славяните, Варна се е превърнала в основно пристанище за търговия с Констанинопол, Венеция и Дубровник. В днешно време Варна е основното военно и търговско пристанище в България. Градът също се превърна в притегателна дестинация за туристи, бъдейки в непосредствена близост до морските курорти Златни пясъци, Свети Константин и Елена, Албена. Като университетски град, Варна притежава космополитен дух и атмосфера, които несъмнено ще впечатлят всеки гост на града. Булевардите са красиво обградени със запазени постройки от 10-ти век, които придават специфичен чар за модните магазини и изисканите кафенета.

Златни пясъци – най-големия морски курорт на Северното черноморие в България – с чудесна природа, зелени склонове спускащи се чак до брега и изкрящото море. Плажната ивица в курорта е 3.5 км дълга и на места до 100 м широка. Със средни температури през лятото от 27 градуса на въздуха и около 24 на водата, Златни пясъци и точното място за отдих на морето от Май до Октомври. Отдалечен само на около 18 км от центъра на Варна и на 25 км от международното летище в града, корортът предлага огромно разнообразие от възможности за развлечения – както за семейства с деца, така и за младежи и туристи от третата възраст.

Аладжа манастир: най-известния скален манастир по българското черноморие, един от многото калугерси манастири, съществували през 13 – 14 век.

Добрич: Поради плодородната си земя, районът около град Добрич се нарича „Житницата на България“. Градът е осмия по големина в страната и е бил център на историческото развитие на Южна Добруджа. Разположен е на около 30 км. западно от черноморието, недалеко от курортите Албена, Балчик и Златни пясъци. Някои от забележителностите на града са музеят на Йордан Йовков (велик български писател), Стария град с различни занаятчийски работилници, руините от Средновековно селище, древния некропол и голям брой музеи.

Резерват „Балтата“: Разположен в непосредствена близост до курорт Албена и простирайки се на запад до село Кранево, резерватът е един от малкото запазени гъсти гори, разположени върху площ от 197 хектара. Благодарение на непосредствената си близост до морския бряг, резерварът се състои от много интересни обитатели – откривани са елен, див глиган, червена лисица, степен пор, горска патица, чапла, сокол и др., както и много редки видове на флората, запазени благодарение на уникалната екосистема. Посещения на резервата се правят само чрез организирани турове и гидове.

Кранево: Ваканционното село Кранево със своите останки от древна крепост, изполвана по времето на римляните и през средните векове, съшо се намира в непосредствена близост до курорт Албена – на не повече от 2 км южно. Освен с крепостта, селото е привлекателно и с минералните си извори. Брегът между Албена и Кранево е изключително живописен – със стръмни скални формации.