Блогът на affroditta :: Женски бой

3
Добави коментар
bigdragon
bigdragon

Ким Кардашиян, розовият сън на половината свят, участва в грандиозно сбиване, което бързо зае жълтите  страници на американската преса.
Събитието се случило в нощен клуб в Ню Йорк. Красавицата се забавлявала в компанията на двете си сестри Клое и Кортни, придружени от приятеля на по-малката – Скот Дисик.
Цяло чудо, че не са били разпознати при самото си пристигане. Но това станало по-късно. Моментално се появили желаещи за автограф, а по-наглите дори си изпросили снимка. Обичайното позиране при такива случаи позволило на някои натопорчени мъжаги да опипат прословутите задни части на Ким, ала тя не се притеснила изобщо. Фриволното й поведение дори подстрекавало мераклиите към по-дръзки постъпки. Възможно е някои да са пожелали и продължение на секс преживяването. Разхайтена звезда, потопена в море от фенове, може да събуди какви ли не мечти.
Именно разкрепостеното поведение на телевизионната водеща станало причина за въргала. Окрилена от похотливите погледи, тя си позволила прекалено дръзко прегръщане с подпийнал фен. Като всеки мъж в подобна ситуация той пуснал в действие ръцете си, но вместо да го отблъсне, Ким отвърнала по същия начин.
Виждайки чужди ръце да шарят по „контролния пакет“, гаджето на фена решила да потърси възмездие. Първо плиснала чашата си в лицето на Ким, а после дори успяла да й удари шамар. За повече нямало време, защото тълпа миротворци ги разтървала. Никому неизвестната нападателка все пак успяла да сплаши водещата, прокарвайки покaзалец по шията си, имитирайки прерязване.
Любопитно е, че на излизане от заведението  мъжът, който за кратко имал шанса да се отърка в желаното от милиони тяло, си позволил да крещи обидни думи по адрес на Ким. Друго щеше да прави, ако бяха удовлетворени мераците му за интимно продължение на автографа и снимката.
След инцидента Кардашян е дала специално интервю, за да успокои обществото, че всичко е наред.
Междувременно журналисти решили да играят мръсно и намерили неизвестната двойка, участвала в сбиването.
Оказало се, че те са чести посетители в заведението, което улеснило откриването им. Тяхната версия е доста по-различна. Твърдят, че Ким е харесала мъжа и сама е поискала да се снимат, възползвайки се от това, че е център на вниманието. Мъжът дори се изцепил, че ако не бил алкохолът, той никога не би погледнал звездата, щом наблизо е гаджето му.
Колко ли се е оправдавал пред любимата си?
Вие представяте ли си звезда, привлякла вниманието на полудели фенове, сама да се предлага на непознат? Това и на филм не може да стане.
На Ким Кардашиян със сигурност не й пука за лъжите на някакви побойници. Може би дори се радва, че е оставила на някой материал за розови сънища. Непознатият ще помни нея, а не обратното.