Упражнения за секси крака

5
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Секси краката са мечта за всяко момиче, а наедно с това и за всяко момче, нали? За треньора Елис Гулан обаче, който е разработил основите на фитнес-балета, те не са мечта, а реалност. Предлагаме ви комплекс от 3 упражнения, които ще укрепят и разтегнат мускулите на краката ви, придавайки им идеална форма. Изпълнявайте комплекса от упражнения три пъти седмично и след половин месец ще сте готови да ловите погледи от възхищение!

Упражнение №1

Тренираме: мускулите на бедрата и корема

Застанете на десния си крак, а левия крак сгънете и извийте назад. След това бавно изпънете ръце нагоре (лактите могат да бъдат леко сгънати) и едновременно с това пренесете цялата си тежест на пръстите на десния крак. Дръжте гърба изправен, гледайте напред.

Повторете упражнението 10 пъти в бавно темпо, след това 20 пъти – в бързо. Сменете крака и повторете същото.

Упражнение №2

Тренираме: мускулите не дупето, бедрата и корема

Изходно положение – легнете на пода, на дясната си страна. Краката изправени. Главата лежи на изтегната напред дясна ръка. Лявата ръка поставете на пода пред себе си.

Бавно започнете да повдигате нагоре левия си крак. Дръжте го изправен, както и десния крак. Ъгълът между краката ви трябва да достигне поне 90 градуса. Повторете упражнението 15 пъти, след това се обърнете на другата страна и повторете упражнението с другия крак.

Упражнение №3

Тренираме: мускулите на дупето, бедрата и корема

Изходно положение – легнете на пода по гръб и сгънете крака в коленете. Ръцете спуснете по двете страни на тялото. Вдигнете бедрата и отлепете петите от пода – така, че тялото ви да оформи права линия – от раменете до коленете.

Бавно изправете и изпънете левия крак нагоре. Останете в това положение за известно време, отпуснете се след това на пода. Повторете упражнението с всеки крак по 20 пъти.