KupiSki.COM! Ски втора употреба, обувки, сноуборд, щеки

5
Добави коментар
ANONIMNIQ
ANONIMNIQ

 

МАГАЗИН ЗА СКИ ЕКИПИРОВКА ВТОРА УПОТРЕБА

МОЛЯ, ИЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ПРЕДСТАВЕН КЛИП ЗА НАШАТА ДЕЙНОСТ, НАЧИН НА РАБОТА И ПОДАРЪЦИ, ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ

Ниски цени! Безплатна доставка!Подарък!

УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ, ОЧАКВАЙТЕ НОВИЯ ВНОС НА СКИ И СНОУБОРД ОБОРУДВАНЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2015 г. ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО И РАЗНООБРАЗНИ ПО ВИД НОВИ МОДЕЛИ НАПЪЛНО СЕРВИЗИРАНИ СКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ НА 1,2 И 3 ГОДИНИ(ПРЕОБЛАДАВАЩ ВИСИК КЛАС,СЪСТЕЗАТЕЛНИ,ЗА ВСЯКАКВИ ТЕРНИ,ДАМСКИ МОДЕЛИ,ЗА ИЗВЪНПИСТОВО КАРАНЕ И ДР.),БОГАТА ГАМА  ЗАПАЗЕНИ ДЕТСКИ СКИ, ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ СКИ ОБУВКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА,СНОУБОРДИ С  АВТОМАТИ И  СНОУБОРД ОБУВКИ! ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО И НАЙ–НИСКИ ЦЕНИ!

                            

                            

                            

   

Защото при покупка на ски екипировка втора ръка, Вие получавате УНИКАЛЕН ПОДАРЪК –  самоучител по ски на DVD в 3 части Фън скиинг на стойност 35 лв. или подарък една част по избор на стойност 16 лв. според актуалната промоция( вижте актуалната пропоция: кликнете тук)
 

Защото употребяваните ски и сноуборд  са на 2 – 3 сезона, внос от Австрия и разполагаме с над 1000 АРТИКУЛА!

Защото всички ски  са 100% СЕРВИЗИРАНИ от най-висок клас машини в Австрия и са с много дебели кантове!

Защото ще Ви укажем как правилно да настроите автоматите на ските и сноуборда към обувките или ще го направим БЕЗПЛАТНО за Вас

Защото доставката е напълно БЕЗПЛАТНА!

Защото ако отворите пратката и не ви паснат обувките или не Ви хареса доставените ски, обувки и сноуборд , може да ОТКАЖЕТЕ поръчката, без да я плащате!

Защото пазарувате по европейски, удобно и лесно от фотьойла, без да ГУБИТЕ време по пазари и оказиони!

Защото при закупуване на ски и сноуборд втора употреба,ние ще Ви посъветваме професионално,защото сме професионалисти и сме част от ски училище „Сноу фън“

ДАЛИ ВСИЧКО ГОРЕНАПИСАНО Е ИСТИНА?!

ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ НАС И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!

За да зарадваме всички любители на снежните спортове нашият екип се старае да Ви предложи качествена зимна екипировка – ски втора употреба, сноуборд и обувки, на ниски и достъпни цени. Освен това чрез стратегията на нашия сайт бихме искали да Ви улесним при избора и да Ви доставим зимната екипировка безплатно, до офис на куриера, или с минимално доплащане – до дома ви.

Дори и тогава ще имате право да се откажете от нея, в случай, че тя не отговаря на вашите очаквания. Ако избере даден артикул и желаете повече информация за него (разглеждане по камера на skype или друга такава), моля,пишете ни като попълните името и параметритрите или използвайте формата „ЗАДАЙ ВЪПРОС“ на дадения артикул.  С нас Вие спестявате време и пари за търсене на ски, ски обувки, сноуборд и сноуборд обувки – втора употреба.

Желаем много емоции и приятни мигове по белите писти !

1. КАКВО ПОВЕЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ И КАКВО Е УНИКАЛНОТО ЗА НАС ?

Ние сме доказани професионалисти в ски спорта като през последните години разработихме уникалния по рода си самоучител по ски на DVD в 3 части Фън скиинг. Така всеки един наш клиент ще получи подарък според актуалната промоция, по избор, за да може сам да усъвършенства своята ски техника!

2. КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА И КАК ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЗИМНИТЕ СПОРТНИ АРТИКУЛИ

Като професионалисти ние умело подбираме  ски втора употреба, сноуборд и обувки,използвани единствено в Австрия! Те предлагат достатъчно възможности за бъдеща експлоатация. За повече информация ни пишете на имеил или се обадите по телефон за избрания от вас артикул. Така Вие ще имате възможността да видите състоянието на избраното от вас по камерата от SKYPE, чрез снимки, по телефон или по e-mail.

3. КАК ДА ПОРЪЧАТЕ И КОЛКО ЩЕ ВИ СТРУВА ДОСТАВКАТА ?

Можете да поръчате онлайн през сайта чрез бутона „купи“ на всеки продукт или като ни се обадите на тел. 0886 90 23 40( подробна информация за поръчки и доставки можете да видите в секция Доставка ).  Доставката до всички офиси на Еконт за страната e напълно БЕЗПЛАТНА за Вас и e за наша сметка. Офисите са достатъчно за територията на България и дори има многобройни представителства в големите градове вижте повече тук.Но ако желаете да получите стоката на посочен от вас адрес,то това е възможно като доплатите разликата.

А тя е:

над 2 до 5 кг. – 3,90 лв.

над 5 до 10 кг.- 5,10 лв.

над 10 до 15 кг.- 9 лв.

над 15 до 20 кг.- 9 лв.

относително тегло на:

чифт ски – 5 до 6 кг

чифт ски обувки- 4 кг

сноуборд- 4 до 5 кг

чифт детски ски -3 кг

чифт детски обувки – 1,5 до 2 кг

За повече информация посетете сайта на еконт

4. КАКВО ДА НАПРАВИТЕ АКО НЕ ВИ ХАРАСА ДОСТАВЕНАТА ВИ
ВЕЧЕ СТОКА ?

В такъв случай можете да откажете артикула пред куриера,след направен от Вас оглед,като ще заплатите само доставката до Вас (до офиса на куриера или до дома Ви), която е:
 

до офис на куриера (Еконт):                 до посочен от Вас адрес:

над 2 до 5 кг – 6 лв.                           9,90 лв.

над 5 до 10 кг – 9,60лв.                      14,70 лв.

над 10 до 15 кг – 10,80лв.                   19,80лв.

над 15 до 20 кг – 13,20лв.                   23,10лв.

относително тегло на:

чифт ски 5-6 кг

чифт ски обувки 4 кг

сноуборд 4-5 кг

чифт детски ски 3 кг

чифт детски обувки-1,5-2 кг

С оглед на улесняване на доставката от ЕКОНТ и възможността за нейното отказване, ще ви дадем подробна информация как процедираме:

Стойността на доставката във формата за попълванве на ЕКОНТ я написваме за ваша сметка. Приспадаме стойността на доставката (както е описано) от стойността на поръчаната от вас стока и получавате крайната сума на наложения платеж. САМО ПРИ ПЛАЩАНЕ на стойността на доставката куриерът позволява отваряне и разглеждане на стоката. Така при отказ на стоката доставката ще бъде за ваша сметка в едната посока, а за нас – в другата, а при закопуването Вие получавате цена, равна на разликата от цената на стоката и цената на доставката. Ето и няколко примера:

Ски – 100 лв

Доставка до офис на ЕКОНТ – безплатна, ако одобрите стоката

При неодобряване поемате разноските на куриера в едната посока, равна на 6 лв, а ние в обратната 6 лв.

Преди отваряне заплащате 6 лв, ако одобрите стоката наложеният платеж е 100 – 6 = 94 лв.

Обща стойност – 100 лв равна на стойността на стоката в сайта

Ски – 100 лв

Доставка до дома ви-минимално доплащане 3,90 лв.

При неодобряване на стоката доплащате 6 лв (транспорта до офис на ЕКОНТ) + 3,90 (до дома ви) = 9,90 лв.

При отваряне заплащате 9,90 лв, ако одобрите стоката наложеният платеж е 100 – 6 = 94лв.

Обща стойност – 103,90 лв равна на стойността на стоката в сайта+доставката до вашия дом(3,90лв)

5. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВА ЕКИПИРОВКА Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС ?

За да можем да Ви бъдем максимално полезни при избора на екипировка или пък не знаете кои ски втора употреба, сноуборд или ски обувки са подходящи за Вас, моля, изпратете ни данни за ръст, тегло и умения (начинаещи, напреднали или експерти съответно за ски или сноуборд) на e-mail:
Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
или се свържете с нас на телефон 0886 90 23 40. Също така можете да ни изпращате писма с линкове на нашите продукти и въпросите, свързани с тях.

6.СЕРВИЗИРАНИ ЛИ СА СНОУБОРДИТЕ И СКИ ВТОРА УПОТРЕБА?

Повече от 90 % от ските и сноубордите втора ръка са сервизирани от една висококачествена автоматизирана машина на австрийската марка WINTERSTEIGER, която е водеща в областта, още преди да бъдат внесени в България (можете да видите как функционира такава машина в представен видео клип като натиснете тук. Напълно без човешка намеса, управлявана от компютър, еднократно тя извършва операциите: запълване на дълбоки драскитини, шлайфане, структура и полиране на кантовете. Без съмнение, след такъв сервиз, вскички ски втора употреба и сноуборди са с качеството на нови и скиорите и сноубордистите – начинаещи и напреднали – са готови да се насладят от карането по белите писти.

 

7. КАК ПРАВИЛНО ДА СИ НАСТРОИТЕ АВТОМАТИТЕ НА СКИТЕ ИЛИ СНОУБОРДА КЪМ ОБУВКИТЕ?

Настройката на автоматите е МНОГО важна част, тъй като това ще благоприятства Вашето безопастно каране и ще Ви предпази от бъдещи травми. Освен това ако спазите правилата на настройка на съвпадение на центъра на ските с центъра на обувките,без съмнение това ще Ви даде най-оптималната позиция на центъра на тежестта към ските, което ще подпомогне изграждането на правилната техника и ще се избегнат неприятни последствия от изграждане на неправилни двигателни навици. За тази цел сме изготвили специални указания със снимков материал, който унагледява как правилно да се напаснат ските към обувките. Разбира се при желание това можем да направим БЕЗПЛАТНО за Вас като ни предоставите необходимата информация. Всичко, относно темата за настройка на автоматите, моля, посетете подстраницата „Сервиз“