Отслабване без диети – Мисията възможна! | Calorex

1
150
Добави коментар
borola
borola

Излишните килограми са следствие на енергиен прием в размери, надвишаващи енергийния разход. Естествената реакция на организма е да съхранява излишната енергия под формата на мазнини.

С наднорменото тегло и затлъстяването се увеличават рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания, холестерол, триглицериди, захар, появяват се проблеми с костната система, ставите, кръста.

Много хора, целящи да превъзмогнат затлъстяването наблягат на изтощителни диети, които освен, че са неефективни, са и опасни за здравето на човека.

Ето защо, въпреки бумът на диетите по цял свят, като диетата на Дюкан например, известни диетолози, като д-р Енджи Касабие, защитават теорията “не на диетите”.

Д-р Енджи Касабие твърди: “В момента, в който кажем диета, хората разбират глад. И казват – утре съм на диета, днес ще изям хладилника. Всъшност, аз мразя думата диета. Диетата не е нищо повече от начин на хранене, това е навик. Даже хората, които са с нарушен хранителен режим също пазят диета, само че друга. Някои хора ядат много малко и имат нарушена диета, други ядат много и също са с нарушена диета и хора, които ядат нормално са с нормална диета”.

В медицинската практика се прилага комплексен подход в терапията при затлъстяване и наднормено тегло. Водещ е принципът за прилагане на диетични режими, съставени от специалисти. С тези хранителни режими се цели да се повлияе върху двете страни на енергийното равновесие – понижаване приема и увеличаване разхода на енергия. Включва се и двигателна програма, която наред с повишаване на енергоразхода има за цел да предотвратява понижаването на метаболизма в отговор на понижения енергиен прием. Това е и от основно значение за задържането на постигнатото тегло.

За успеха на тези режими необходима трайна здравословна промяна в хранителните навици на човека, а когато е нужно, може да се приложи и подходящ продукт, който подкрепя усилията на отслабващия и повишава ефективността на терапията.

Подходящ продукт за тази цел е Калорекс. Калорекс е природен продукт, който подпомага намаляването на телесното тегло по естествен и здравословен начин. Калорекс съдържа две взаимно потенциращи ефекта си съставки – хидроксицитрат и биологично активна форма на хром. Установено е, че тяхната комбинация спомага за намаляването на теглото и повишава три пъти ефекта в сравнение с прилагането само на диета, избирателно увеличава изгарянето на мазнини, щади белтъчините, намалява образуването на мазнини, потиска апетита, ускорява метаболизма.

След употребата на Калорекс в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5 кг. Калорекс осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към предписаната диета и по-голяма жизненост. Калорекс се приема 2 пъти по 1 капсула дневно, час преди хранене.

Преглеждания:
606