Гуру смени името на Дарина Павлова

37
Добави коментар
ledzep
ledzep

Гуру смени името на Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов Дарина Павлова се е отказала от името си и вече се подвизава с нова самоличност в Италия – пише „Уикенд”.

От няколко месеца вдовицата се е прекръстила на Дария Стефанели – разкриват нейни близки. Тя е подновила и документите си за самоличност.

„Причината е дълбоко лична. Дарина е много суеверна и след като посети някакъв гуру в Индия през есента, разбра, че сполетяващите я непрекъснато нещастия се дължат на вибрацията на името и фамилията й. Със сложни математически изчисления тя е избрала новото си име, с което продължава живота си напред” – коментира близка приятелка на Павлова.

Фамилията Стефанели също не била случайна. В нея имало специален код и реверанс към определен човек, но кой е той и какво символизира за вдовицата, не се разбира.

Мадам „Мулти” от 3 години е гражданка на Италия. Наскоро тя си е купила луксозна къща в най-баровския квартал на Рим. Освен че е близка на премиера Берлускони, Дарина е влязла в елита на италианското общество. Наскоро например тя е била официална гостенка на рождения ден на световноизвестния дизайнер Джорджо Армани, празнуван помпозно на яхта в Сардиния. На партито Дарина Павлова се появила в компанията на сестрата на Джани Версаче – Донатела, и на атлетичен млад мъж.

Чудеса.нет препоръчва и: