Открийте формулата на идеалния брак – КАРМА И СЪДБА – Статии

11
Добави коментар
mikael
mikael

Коя е твоята половинка Магьосници и алхимици, философи и психолози във всички времена са се опитвали да разгадаят тайната на щастливия брак. И все пак в момента на избора всеки от нас остава сам с този проблем. Този структурен хороскоп предлага помощ на хората, стремящи се да създадат хармонично семейство.

Кого да избера Някога древногръцкият философ Платон създал красивата приказка за това, че всеки от нас някъде в просторите на Вселената има своя половинка: единствения човек, с когото ни очаква щастие. Но как да го откриеш? Никой не знае. Моли се на боговете, слушай сърцето си…

Романтиците от всички времена и народи тиражирали мита за прословутата втора половинка, но не можем да кажем, че повярвалите в измислицата на древния грък са имали особено щастлив живот. Структурният хороскоп е построен върху това, че съществува много ясен, математически проверен модел за отношенията между хората в зависимост от годината на раждането им и зодиакалния им знак. Структурният хороскоп показва сред кои знаци да си търсите съпруг или съпруга – в зависимост от това, какво очаквате от брака.

Петте типа бракосъчетание Преди всичко имайте предвид, че съществуват пет типа брак – патриархален, романтичен, равен, духовен и векторен. Какъв съюз ще ви се удаде да построите с вашия спътник или спътница в живота, зависи не само от желанието ви, но и от това, в коя година сте се появили на бял свят вие и той /тя/.

Патриархален брак. В този съюз всички роли веднъж и завинаги са предопределени: мъжът печели пари, а жената пази семейното огнище. Главната цел на семейството е раждането и възпитаването на деца. Разликата във възрастта между съпрузите в патриархалния брак е кратна на четири или те са родени в една година. В патриархален брак встъпват хора, родени в една и тройка знаци: Кон, Тигър и Куче; Котка, Коза и Свиня; Петел, Змия и Бик; Плъх, Маймуна и Дракон. Изключение е съюзът между Маймуна и Плъх. Романтичен брак. Целта на този съюз е колкото се може по-дълго да се запази любовта, на първо място винаги се поставят чувствата. Разликата в годините на раждане на съпрузите е кратна на две, но не и на четири (2, 6, 10, 14 и т.н.).

Ако един от съпрузите е Кон, Куче или Тигър, другият е Плъх, Маймуна или Дракон. Ако единият е Петел, Змия или Бик, другият е Коза, Котка или Свиня. Изключения са съюзите между Кон и Плъх, Коза и Змия и Петел и Котка. Равен брак. Това е съюз на хора с еднакво мислене, на които им е интересно да бъдат един с друг. Ако единият от тях е Кон, Тигър или Куче, другият е от тройката Петел, Змия или Бик. Ако единият е от тройката Плъх, Маймуна или Дракон, другият е от тройката Котка, Свиня или Коза. Изключения: Тигър – Бик, Куче – Бик, Куче – Петел, Котка-Дракон, Свиня – Дракон.

Духовен брак. Целта на този съюз е съвместно духовно търсене, личностно израстване на двамата съпрузи. Ако единият от тях е Кон, Тигър или Куче, другият е Котка, Свиня или Коза. Ако единият е Плъх, Маймуна или Дракон, другият е Бик, Петел или Змия. Изключения: Тигър-Коза, Кон-Свиня, Змия- Маймуна.

Векторен брак. Това е особен тип съпружески съюз, отношенията в който се развиват непредсказуемо. Попадайки във „векторен капана“, хората усещат, че са свързани по някакъв мистичен начин и нямат сили да разкъсат тази връзка, колкото и тежка да е тя за тях.

Впрочем известни са и напълно щастливи векторни бракове. Такива отношения се създават в двойките: Кон – Плъх, Плъх – Маймуна, Маймуна – Змия, Змия – Коза, Коза -Тигър, Тигър – Бик, Бик – Куче, Куче – -Петел, Петел – Котка, Котка – Дракон, Дракон – Свиня, Свиня – Кон.

chudesa.net