Тест: Лесбийка ли си?

5
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Съдържание на статията

Тест: Лесбийка ли си?

Отговори

Всички страници

Страница 1 от 2

Често нещата започват така… живее на света красива секси жена, чиято фотография много мъже държат в ръцете си и разглеждат по цели нощи тайно един от друг. Например, Линдзи Лоан, Меган Фокс или Анджелина Джоли… И изневиделица таблоидите съобщават, че именно този обект на възхищение и любов предпочита еднополовата любов…

Дори Кристина Агилера, която винаги е била считана за примерна жена и майка, неотдавна разкри, че е бисексуална.

Пиар или просто звездите имат своите слабости? А може би и не само знаменитите? Може би бисексуалността живее и някъде в нас?

Проверете дали сте лесбийка с бърз и лесен тест!

Тест: Мога ли да бъде лесбийка?

1. Как се отнасяш към красивите момичета?

а. Ненавиждам ги! Всяка красавица възприемам като съперница и конкурентка. б. Завиждам им мълчаливо. Гледам красивите момичета и мисля: „На някои им върви“. в. Харесвам ги! Една от тях съм.

2. Какво ти е мнението за еротичните и порно сцени с участиетот на две момичета?

а. Аааа, такива сцени не гледам! Ако в порнофилма се появи такава сцена, казвам на приятеля ми да смени канала. б. Смущават ме. в. Красиво е! Две момичета заедно са супер секси.

3. Твоите полови органи – това са:

а. Просто моите полови органи. Нищо интересно! б. Това, от което се смущавам. Никога не съм се заглеждала там… в. Едно от достойнствата ми! Обожавам вагината си, много е възбуждаща.

4. Как се отнасяш към кунилингуса?

а. Никога няма да заменя обикновения секс с неко такова. Само ако е за разгрявка. б. Няма да пророня и дума на приятеля си за това. Срамувам се и ми е неловко. в. Обожавам го! Това е лесен начин да достигнеш до оргазъм!

5. С кой ти е по-лесно да намериш общ език: с мъжете или с жените?

а. Разбира се, че с мъжете. Жените са кучки. б. С жените ми е по-лесно. За разлика от мъжете, с тях има за какво да се говори. в. И с двете. Лесно намирам приказка и с мъже, и с жени.

6. Кой модел на отношения ти е по-близък?

а. Искам бурни страсти. Мъжът да ми се възхищава, да ме носи на ръце и да полудява от любов. Искам безумен секс, много комплименти, изискано ухажване и шикарни подаръци! б. Привърженичка съм на отношенията, при които ти е интересно с човека до теб и има за какво да говорите. Искам да можем да се разкрием един пред друг. в. Любвеобвилна съм и искам да пробвам всичко в живота. Открита съм.

7. Готова ли си за сексуални експерименти?

а. Може, разбира се, да се изпробват различни пози и всичко от този ред, но аз имам ясни граници и никога не ги престъпвам. б. Стеснителна съм. Заради любимия обаче, бих могла да пробвам нещо различно. в. Обожавам експериментите и всичко ново в секса пробвам смело!

  Резултати:

Преброй отговорите си. Виж кои са най-много а, б или в и прочети предразположена ли си към еднополови връзки!