Как да се подготвим за прехода

5
Добави коментар
Nutrim
Nutrim

Помощ за физическото тяло при възнесението – Майка Земя

    Аз Съм Майка Земя, съзнанието на планетата, на която съществувате и бих искала да поговорим за процеса на изчистване при възнесението, а също и за многочислените болежки или умора, които могат да съпровождат този процес.     Разбирам, че поради своята природа, моите човешки деца са склонни да се страхуват от тези неща и търсят помощ в съвременната медицина. За съжаление, медицинските институции и работещите в тях лекари, не знаят нищо за възнесението и затова е малко вероятно да успеят да ви помогнат. Вместо тях, ви препоръчваме да се обръщате за помощ към хомеопатията или фитотерапията, към акупунктурата, масажите и аромотерапията. Всички тези, повече или по-малко, натурални видове лечения, могат да помогнат на тялото ви в периоди на умора или болки, които съпровождат биологическото възнесение.

    Умора     При възнесението тялото нараства. Подобно на растящо дете, което спи повече, същото е и при процеса на възнесение. Човечеството предполага, че са достатъчни 6 или 8 часа сън, но може да се появи потребност от 9 до 12 часа и това съвсем не е ненормално. Уверяваме ви, че при нашите канали, нощният сън в продължение на много години, е стигал до 12 часа, защото е бил нужен на телата им, поради биологическото израстване и преустройство. Затова препоръчваме на възнасящите се да дават на тялото си това, което му е потребно, в това число и по-продължителен сън.     Да изберете възнесението, е духовен избор. Той подлага на промяна всичко, което е било подложено на разрушение и болести, като установява нова мисъл-форма за обединено съзнание. Съзнанието е материално, затова вместването на новото ниво на съзнание, изисква физическо трансформиране. За това може да е нужно реорганизиране на живота ви, като при това духовното предвижване се поставя над всичко, което сте смятали преди за важно. Извършващите възнесение, ще предпочетат по-продължителен сън пред активния нощен живот и по този начин ще се грижат за тялото си.     Има хора, за които е определено да направят възнесение с моя помощ с цел пробуждане на човечеството. Те могат да не осъзнават, че са тръгнали по пътя на възнесението. Постигайки осъзнаване, можете да разбирате по-добре процеса и да премахвате появяващите се симптоми. Затова първите книги от серията „Пътя на възнесението”, разглеждат подробно процеса на биологическа трансформация.     В съвременната ви цивилизация, съществува медицинска диагноза „синдром на хронична умора”, който в действителност е симптом на възнесение. Когато тялото повишава вибрациите си, необходима му е повече чи, за да поддържа съзнанието през този ден, седмица, месец. Ако не сте се научили да натрупвате в тялото си чи, получавате постоянно усещане за умора. Нашите канали са я усещали постоянно поради голямата им чувствителност към енергиите. Едни от методите за премахване на хроничната умора са изкуствата Тай Чи и Йога. Тези изкуства, които са били пряко свързани с възнесението още в древното минало, учат, как може да се събира чи и да се насочва към тялото с помощта на определени движения и разтягания. Те са прекрасни начини за поддържане на желанието ви за възнесение и премахването на хроничната умора.

    Препоръки против умора     Вместо да легнете и да се покриете с одеялото, вървете на разходка. Призовете ме, мен Майката Земя, и помолете за установяването на контакт. Ще се появят моите „Марии”, моите ангели-пазители, ярко сини на цвят, които ще ви помогнат да заземите тялото си. Моля ви, по време на разходка, да вдишвате всеки две крачки и да издишвате на следващите две. С помощта на дишането, душата се завръща в тялото, а след това може да зареди ефирното тяло, изпълвайки го с любовта си. При разходка, чи навлиза в тялото ви от ефирното тяло на Земята и до края на разходката може да възстановите напълно загубите си. Бягането, резките физически упражнения и вдигането на тежести до припадък, предизвикват скъсване на мускулни влакна, ускорява остаряването и разпадането на тялото. Не ви препоръчвам натоварване, а лека разходка или плуване, които ви дават възможност да възстановите контакта си с природата и нейните елементи. Мнозина от вас живеят в градовете, но и в най-гъсто населените места има паркове и градинки, където може да установите контакт с мен. Препоръчвам ви да отивате на такива места или на брега на океан, море, река, езеро, в гората, за да общувате с мен. Общуването с мен, ще ви напълни отново с енергия.     В съвременната цивилизация колегите ви, приятелите и семейството, смучат, смучат и смучат. Техните потребности от чи се попълват за сметка на възнасящите се, подхранват собствените си творчески усилия и разработки, докато възнасящият се изработва чи само за собственото си възнесение. Изразете намерението: „Прекратявам да давам своята чи-енергия и се освобождавам от всяка карма и договори, които ме заставят да създавам отношения на тази основа”. В такъв момент, аз, Майката Земя, ще съм до вас и ще подкрепям намеренията ви.     Понеже при възнесение, премахването на кармата става слой след слой, ежедневното повтаряне на това намерение, ще премахва от полето ви стереотипите на деня. Трябва отново и отново, всеки ден, седмици и месеци, да изразявате намерението си за възнесение и да се избавите от всички договори и зряла карма. Всеки ден премахва нов слой, ново ниво и това е справедливо за моето планетарно възнесение.

    Остри и тъпи болки в тялото     При промените, във всяка част на тялото, старата клетъчна структура се разтваря, освобождавайки място на новата, кристалната. Тези, които са много чувствителни, може да изпитват значителен дискомфорт до тогава, докато преобразуването не напредне в достатъчна степен и новата енергия се закрепи стабилно в тялото. Болките в тялото са пряко свързани с тези области на ефирното тяло, които съдържат блокажи или застой. Разходките и движението на кундалини помагат за премахването на болките. Когато тялото повдигне достатъчно вибрациите си, постоянните болки преминават в миналото. До тогава ви препоръчвам всякакви билки, хомеопатия, аромотерапия, акупунктура, кални, минерални и солни вани или масаж, които да премахват болките. Помнете, че всичко е временно явление и тялото се подготвя да удържа светлината, по висока вибрация и мисъл.

    Вирусите и възнесението     При преобразуването на клетките, вируси, които през целия ви живот може да са били в латентно състояние, могат да се активират с цел да бъдат премахнати. Понякога тези вируси могат да предизвикат кратковременна проява на някаква болест. Моля да не се поддавате на паника, ако това се случи, и всичко ще премине заедно с текущата фаза на възнесението.     Препоръчвам ви, за поддържане на имунната си система, да употребявате колоидно сребро и злато, които убиват вирусите и бактериите в организма. Нашите канали откриха, че колоидното сребро може да се капе в очите, ушите и носа или да се правят инхалации, за да се справите с инфекциите, които могат да се появят като резултат от възнесението. Има много билки, които имат антибактериални и антивирусни свойства и са смятани от каналите ни за полезни, сред тях са Ехинацеята (Echinacea) и Хидрастисът (Hydrastis canadensis).     Понякога вирусът попада в нервната система и може да предизвика подпухване на съответния нерв, проявяващо се като изтръпване на съответната част от тялото. Повтарям, това е симптом на възнесението, който ще премине след време. При това, при някои, нервната система се самовъзпламенява, което прилича на конвулсии. Опитът на нашите канали показва, че в такива случаи са полезни следните билки: корен от Валериана (дилянка), пасифлора (Passiflora Caerulea) и Кава-кава (Piper methysticum).

    Нощно потене и горещина     Често по време на сън, съзнанието ви не възпира кундалини, в резултат на което, се потите. Понякога кундалини се изплъзва и през деня, като предизвиква усещането на горещина. И едното и другото е в резултат изгарянето на кармата, което е нужно за момента. Не се вълнувайте и не се страхувайте, и това е признак на възнесението.

    Диета     Моите човешки деца са доста загрижени от проблемите с диетата. Разбира се, токсичния боклук създаден от вас, оказва влияние на всички видове. И тези отрови попадат във вас с храната, често в тревожни количества. Не се паникьосвайте. Помнете, всяка отрова е само определена вибрация. При възнесението идват нови вибрации, които разтварят и преобразуват старите, действително токсични. Това продължава постепенно в продължение на много години. В нашите канали, общото замърсяване сега е по-малко от 2%, което е по-малко от новородено. Това е особеност на възнесението – токсичните вещества в материалното тяло се отделят едновременно с изчистването на мислите. Едновременно с детоксикацията на мислите идва и усещането за преобладаващо единство, а болестите и разлагането си отиват. Затова не се безпокойте особено, какво ядете, къде е пораснало и натурално ли е.     Препоръчвам ви да употребявате всякаква „жива” храна, която съдържа чи и жизнена сила. Живи са пресните и току що приготвени продукти, а не консервираните, замразените или продукти опаковани за дълго съхраняване. Колкото е по-прясна храната, толкова повече чи ще получи тялото ви за възнесението.     Желание за тлъста храна по време на възнесението се предизвиква от нуждата на определени хранителни вещества. Нашият канал е забелязала, че има желание да употребява храна богата на холестерин. За да осигури нуждите на тялото си с необходимото за възнесението, избра яйцата и кашкавала. Както разбирате, когато тялото ви се преустройва в кристална клетъчна структура, всяка клетка трябва да получи нова липидна или мастна обвивка, основа на която е холестерина. Тази мастна обвивка може да подържа по-висока вибрация (честота) от предишната протеинова клетъчна обвивка. Желанието за тлъста храна е естествена проява на възнесението и ви съветвам да не се ограничавате в това.     Едновременно ви съветвам да употребявате продуктите сурови, по възможност без никаква обработка.    

    Отичане и желание за солено     Кристалната клетка съдържа повече сол или натриев хлорид, от старата клетъчна структура. Като резултат, на определен етап от възнесението, силно ви привлича соленото. Понеже тази сол влиза в работа, не предизвиква повишаване на кръвното налягане или сърдечни заболявания при възнесението.     Калиевият хлорид се отделя на същото ниво, където се поглъща. Това често води до отичане, което пряко е свързано с хлор/калиевия дисбаланс. Съветвам ви да не употребявате пикочогонни средства при отоци, а да пиете повече вода, за да измиете от тялото си калия, а също вечер да правите 45 минутни вани с английска сол, за да изчистите излишния калий през кожата.

    Желание за белтъци     Кристалната структура предизвиква също промяна на аминокиселините. За някои от тях са нужни определени белтъци, които не се съдържат в зеленчуците. В такива периоди ви съветвам, няколко пъти седмично да ядете прясна риба или пилешко месо. Някои организми, по-трудно се справят с по-плътните меса и затова препоръчвам риба. Съветвам ви да употребявате прясно приготвено месо, а не консервирано, замразено или сушено. Прясното месо е пълно с енергия и хранителни вещества, необходими за реализирането на определени етапи от началните посвещения. Употребата в ограничени количества на белтъци позволява по-лесно да се заземи душата в тялото, а това подържа енергийното ви ниво.

    Детоксикация на тялото     При възнесението тялото се очиства постоянно и всичко, което не му е нужно, се изхвърля – формира се нова структура, прекарва се мост за обединяване на съзнанието. Веществата, които се чистят, са прекалено много, за да се изброят. По голямата част от тях се извеждат от организма чрез потните жлези и порите на кожата, чрез бъбреците, черния дроб и храносмилателния тракт. Ако бъбреците, черния дроб или храносмилането ви са слаби, почистването се извършва на по-ранен етап в процесите на посвещение, за да се даде възможност на тези органи да укрепнат и да съдействат активно при очистването на организма. Като помощ на тялото може да е нужно промиване, което ще помогне на посочените органи, да се активизират. За промиване на бъбреците и черния дроб има много начини и билки, и ние ви препоръчваме да ги използвате, когато имате указание за това от вътрешното си ръководство. Едно от най-лесното едновременно очистване на тези три органа е, в продължение на 6 седмици да се изяжда всеки ден по една диня. Ако няма дини, да се изяжда същото количество грозде. И гроздето, и дините разтварят мазнините, които са се натрупали в каналите на черния дроб и бъбреците и очистват меко храносмилателния тракт, което разслабва повечето хора. За някои е нужно такова лечение в продължение на няколко месеца и препоръчвам, тези които се стремят към възнесение, да използват мускулно тестиране на определените специфични потребности на своето въплъщение.     Освен това, хранителните ферменти, които подпомагат разлагането на старата, плътна клетъчна структура, се съдържат в някои плодове, например, в папаята и ананасите. Препоръчвам ви да ядете пресни плодове и сокове, вместо консервирани.     Тези условия имат временен характер, просто трябва да обръщате внимание на потребностите на тялото, за да преминете следващата фаза от възнесението. Диетични добавки, такива като витамини и минерали, често се употребяват в такива количества, че се превръщат в токсини за възнасящото се тяло. Допълнителните токсини забавят процеса на възнесението. Вместо тях препоръчваме употребата на пресни плодове и зеленчуци, които ще осигурят необходимите количества хранителни вещества, необходими за възнесението.     Растителната храна не е толкова концентрирана и затова е препоръчителна за употреба. Имайте предвид, че най-много чи и жизнена сила има в пресните растителни продукти, затова, ако е възможно, ги консумирайте.

    Вани и почистващи масла     Нашите канали установиха, че използването на кални и минерални вани, особено серните, са най-ефективния начин за очистване на тялото и енергийните полета. Бързо разбраха, че ако не направят вана преди лягане, на следващия ден ще се чувстват зле, поради насищането с токсини. Затова вечерните вани са им ежедневен ритуал, и до сега. Ако във вашия район няма възможност да правите серни вани, може да използвате продукт, наречен балнеотерапевтичен, представляващ смес на сяра и минерали с хлорофил, така че няма миризма и може да се добавя във ваната. Има също така продукт, който също може да се добавя във ваната и се нарича „Фанго кал”, представляващ силициев окис, получен от прясна вулканична пепел. Тази кал действа добре като детоксикант и има допълнителното свойство, да премахва някои болки, типични за възнесението. Във ваната могат да се добавят и много етерични масла. Нашите канали предпочитат масло от лавандула, което е известно със своите възстановяващи качества; ментово, което има стимулиращ ефект; евкалиптово, което чисти порите на кожата. Често сами си правят смес от тези три масла, сол и бадемово масло, като го използват като добавка за ваните или като почистващо масло. Почистващите масла са много полезни, защото премахват мъртвите клетки на кожата, което ускорява очистването на тялото. За да приготвите свое почистващо масло, смесете 2 чашки морска или английска сол с етерично масло от лавандула, мента и евкалипт (по една чаена лъжичка) и 6 супени лъжици бадемово масло. Объркайте добре. След всеки душ, вземайте по малко от сместта и намажете тялото. Измийте след две минути и попийте с кърпа. Почистващото масло ще очисти кожата, а етеричните масла ще изваждат, в продължение на два часа, токсините. Полезно е да се използва след всеки душ или вместо вана преди заспиване.

    Слънчеви вани     Не се страхувайте от слънцето. Слънчевите лъчи съдържат всички петмерни вибрации, които трябва постепенно да приемете, за да се извърши възнесението. Слънчевите лъчи не предизвикат стареене на кожата при възнасящи се тела. Напротив, слънцето ще изгори ефирните блокове и слуз, които се натрупват в резултат на преобразуването на тялото и полетата. Препичане по десет минути на всяка страна, вероятно ще е достатъчно за да изгори по-голямата част от енергийните блокове и слуз, а това може да се направи дори по време на разходка. Тези, които обичат да се припичат, също ги каним да опитат този метод. Слънцето ви довежда до състояние „извън времето” и общуване с мен, майката Земя. Това позволява да се отдадете във властта на това, което е жизнения ви опит и ви дава възможност да се избавите от ненужното. Освобождавайки се, започвате да се чувствате много по-добре, изпълнени с живот, подмладени и готови за следващата фаза на възнесението. Затова препоръчвам слънчеви бани за подпомагане общуването с мен.

    Изводи     Надявам се, информацията да е полезна за вас. Всеки, който се възнася, осъзнава, че е навлязъл в особен период на живота си, период, когато потребността на биологията и тялото, имат извънредно голямо значение. Когато отделяте време, за да дадете нужното на тялото си, независимо дали е сън, диета, гимнастика, слънчеви бани или къпане, възнесението ще протича с най-малко усложнения и страхове. Затова искам да осъзнаете тази информация. Аз също имам тяло – планетното. Някои предстоящи промени са резултат очистването на районите, които са били наситени с токсини. Същевременно, всякакви отрови могат да бъдат очистени с помощта на вибрации, както и човешкото ви тяло. Затова препоръчвам всички мръсотии, появили се следствие дейността на човека, да бъдат напълно почистени. Това е въпрос само на време. Намасте.     Майка Земя.     „ТАО.Путь вознесения” Изд.Велигор 2007

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1726