Покривни плочи от фиброцимент, нов продукт за покриви – Списание ЖИЛИЩА

5
Добави коментар
emis66
emis66

строителни продукти

 

Покривни плочи от фиброцимент – леки, красиви и здрави!

Нов продукт за покриви на българския пазар

На българския строителен пазар вече се предлага уникално по своите качества покривно покритие – покривни плочи от фиброцимент.

Предимства

Покривните плочи, произведени от фиброцимент, са леки, красиви и здрави! Фиброциментът като материал съчетава  свойства като функционалност, естетика и дълготрайност.

Видове

Плочите от фиброцимент са съставени от висококачествени фибри и са два основни вида –  гладки (Ardonit) и релефни (Montana). Ardonit притежават гладка повърхност и прави ръбове. Montana са с релефна повърхност и изглеждат като плоча от естествен “шист”, защото комбинират естествения вид на камък с всички предимства на плочи от фиброцимент.

Високото качество на изходния материал  и фината изработка позволяват плочите да изглеждат като естествен камък. Плочите Ardonit и Montana принадлежат на класа B, най-висок според Европейската норма.

 

Цветова гама и размери
Цветовата гама на плочите от фиброцимент включва 6 цвята: черно-синьо, теракота, кафяво манган, сиво ardoise, сиво облак, сиво чугун. Плочите са покрити с няколко слоя напълно екологична боя. Предлагат се в най-различни размери.

Монтаж
Монтират се изключително лесно. Плочите от фиброцимент са леки, т.е., с ниско тегло, което олекотява покривната конструкция, изисква по-малко вложен дървен материал, което на практика означава намаляване на разходите за покрива като цяло.

 

Гаранция
Плочите от фиброцимент притежават 30-годишна гаранция!
Ако търсите красота, дълготрайност и естетика за Вашия покрив, плочите Montana или Ardonit са перфектното решение.

Къде се предлагат
На българския пазар плочите от фиброцимент Ardonit и Montana се предлагат от фирма “ТЕРАМАТ”. Основните направления в дейността на фирмата са: изпълнение на покриви и покривни покрития.

 

 

 

строителни продукти