Марая мебели – офис столове, маси, градинскo обзавеждане, метални шкафове, гардероби, кухни, секции, спални, стелажи

2
Добави коментар
mariah_bg
mariah_bg

 
 

 

 
 

Марая е фирма с основен предмет на дейност търговия с мебели и обзавеждане. Основно Марая предлага офис столове, кафе столове и маси, трапезни маси и столове, градинска мебел. При нас ще намерите най-изгодно предложение за офис стол, посетителски офис стол, работен офис стол на колелца, директорски офис стол кожа, кафе стол кожа и хром, бар стол, бармаса, стол за трапезария, трапезна маса, кафе маса, градински стол и маса.
В каталога предлагани мебели в ляво ще намерите каталози със снимки, описание и цени на предлаганите от нас мебели – офис мебели, офис столове, (директорски столове, работни столове, посетителски столове), бюра, секции, контейнери, заседателни маси, метални гардероби, метални шкафове и кардекси, метални каси и сейфове, мебели за заведението – кафе столове и маси, барстолове и бармаси, градински мебели – пластмасови маси и столове, алуминиеви маси и столове, столове от ратан, ратанови маси, търговско обзавеждане и оборудване, складови стелажи, кухни, кухненско обзавеждане, кухненски електроуреди, мивки и батерии, мебели за дома, обзавеждане за дневна, детски стаи, детско обзавеждане, трапезарии, антрета, гардероби, спални, мебели за дневна, модулни системи за планиране на обзавеждане.
Предлагаме мебели по каталог, предлагаме стандартни комплекти за обзавеждане, както и обзавеждане по модулни системи за планиране на обзавеждане. Поддържат се столове в наличност, маси, барстолове, шкафове и мебели на склад, кратки срокове на изпълнение, ниски цени, промоции. Предлагаме мебели от ламинирани ПДЧ, мебели от МДФ, мебели от масив, мебели с МДФ профили, богата цветова гама с над 200 позиции.
Гъвкави схеми на заплащане! Някои стоки и мебели се предлагат и на изплащане за срок от 2 до 36 месеца. Предлагаме мебели и обзавеждане на лизинг. Условията за покупка на мебели на кредит обстойно ще Ви бъдат обяснени на място в нашия мебелен магазин.

Предлагани мебели

Промоция на мебели и обзавеждане

Офис столове

Трапезни столове – метал, кожа и хром

Директорски офис столове

Работни офис столове

Бар столове, бар маси

Посетителски офис столове

Табуретки, специализирани столове

Трапезни маси стъкло

Трапезни маси дърво

Трапезни столове дърво

Градински мебели – столове и маси, пейки, чадъри

Бюра

Модулни офис мебели

Търговско обзавеждане и оборудване

Комплекти офис мебели

Заседателни маси
 
 

Метални шкафове, кардекси и гардероби

Метални каси, сейфове

Холни масички

Верзалитови плотове за маса

Стойки за маси, стойки за бар маси

Дивани, мека мебел

Кухненско обзавеждане – кухни комплекти

Модулни кухни
 
 

Батерии за кухня, сместители

Мивки за кухня

Уреди за вграждане

Секции за дневна

Обзавеждане за спални

Матраци, рамки, основи

Детски легла

Детски секции

Модулни детски мебели

Модулни системи за обзавеждане на дневна и спалня

Гардероби

Мебели за антре

Марая предлага мебели и обзавеждане съобразени с ергономичните изисквания и модерните тенденции за функционалност и дизайн. Това спомага за реализирането на оптимална работна среда и уют в дома съобразена с изискванията на клиента. Основната цел на Марая е да създаде за Вас неповторим стил, уют и удобство.
Марая предлага ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ на офиси и административни сгради, търговски обекти, ресторанти, барове, жилища, хотели, училища, лаборатории.
За контакти:

Телефон:
02 870 04 05; 0886 74 04 05; 0887 338 669; 0887 338 552; 0889 885 248
адрес: гр. София, кв. Редута, ул. Каймакчалан 85

 

E-mail: [email protected]