Колко е лесно да бъдеш модерен

15
Добави коментар
kidi
kidi

Колко е лесно да бъдеш модерен

ноември 19th, 2010 ˑ Категория: Мода & стил ˑ 
Няма коментари

Най-популярната шарка в детската мода този сезон е ясна. Това е карето. Може да ви се струва твърде класическо, но няколко холивудски хлапета бяха заснети, облечени в различни варианти на каре. И ако в Холивуд се носи каре, значи карето е модерно. Зума Росдейл, Хонор Уорън и Бруклин Бекъм облякоха класическата шарка, за да се позабавляват в компанията на родителите си.

Карето е страхотна шарка. Винаги е актуална. Може да бъде едновременно класическа и модерна. Така че, това е една от задължителните дрехи за гардероба. Харесвате ли го? Имате късмет.
При нас може да откриете различни варианти на тема „Каре”.
Тази класическа карирана ризка за момченца ще стои много яко с дънки или спортен панталон.

А ето и една модерна карирана ризка за момиченца, която доста ще отива на панталон със слим кройка.

За малките модерни дами имаме и едно по-различно предложение – кариран сукман, който може да бъде облечен върху клин или върху панталон в по-хладните дни.

Ако сте пристрастени към карето, сигурно ще ви хареса много и това зимно карирано яке, с което освен модерно, детето ще е и добре защитено от студа.Разбира се, може да добавите и аксесоари по ваш вкус – шалче или диадема, или пък шапка. Комбинирайте карираните дрехи с  едноцветни и ще получите една много приятна и модерна визия за вашето дете