7 идеи за момчешката спалня

14
Добави коментар
lucynda
lucynda

7 идеи за момчешката спалня

22.11.2010 г.

Направете светла и приятна спалнята на малкия мъж в живота Ви.

Забавление на четири колела

 

Малкото Ви момче, любител на пожарникарите, може лесно да заспи в дървеното си легло-пожарна кола. Дизайнерът на тази стая е предпочел светлосиньото за цвят на стените, за да може червеното легло да изпъкне в стаята.

Ръгби стил  

За да направите щастливо момчето си, което е фен на ръгбито, използвайте наситени цветове за боядисването на стените в стаята му. Добавете спортни аксесоари към обстановката – тениски, шапки.

Момчешки живот  

Стари картини, изрязани от календари, на които да има изображения на момчета с кучета, може да добави настроение в стаята на детето Ви.

Автомобилен стил  

Автомобилната тема придава по-изискан вид на тази стая. Черното легло на два етажа, на всяко ниво на което са монтирани етажерки за книги и нощни лампи, както и червените одеяла, прилягат на стила на стаята-магистрала. Пътната маркировка на килимчето подсилва ефекта и  в същото време е чудесно място за игра.

Сини оттенъци  

Любимият цвят на момчетата – синият. В тази стая той присъства в много нюанси и тонове. За да е по-интересен замисълът на обзавеждането на стаята, са поставени две хоризонтални дебели ленти от тъмносин цвят – така бледосинята стена добавя още синьо настроение в стаята.

Морски стил

Преминаването от детското креватче към леглото на Вашето дете, води до смяна на декора в детската стая. Подът и стените са в неутрални, меки цветове, които създават фона на стаята. Яркочервеното легло изпъква на този фон, както и шкафовете, и другите аксесоари от стаята.

Хокей стил

Какво да правите, когато детето Ви е спортен запалянко? Създайте му спортна атмосфера в собствената му стая. Сложете няколко стика за хокей и изображение на хокеист върху стените.

Източник: bhg.com
Посещения: 3054