Барселона – Реал Мадрид

3
Добави коментар
devilx
devilx

Барселона – Реал Мадрид

Начало: 25.01.12 , 23:00 ч. / Испания, Купата на краля

Гледай на живо в bet365.com

В мач-реванш от турнира Купата на краля Барселона приема у дома Реал Мадрид. В първия двубой мадридчани загубиха у дома с резултат 1:2 , след головете на Карлес Пуйол и Ерик Абидал , а за Реал Кристиано Роналдо . Въпреки че последните няколко двубой “белия балет” отбелязва първите голове,не може да си запази предимството докрая на двубоя.

Барселона

“Каталунците” имат страхотно представяне у дома ,като имат 9 победи и 1 равенство. Морала е във връхната си точка и нямам как да нямат самочуствие ,понеже след победата в първия двубой и голямото предимство те успяха да победат Малага с 4:1 като гости през уекенда в мач от Примера. В този мач Меси отбеляза хетрик ,а последния гол беше дело на Алекси Санчез. Някой от основните играчи почиваха в последния двубой и сега ще са на 100% срещу Реал.  Барселона все още не може да разчита на контузения Давид Вия ,но с толкова класни играчи едва ли ще се усеща липсата му.

Реал Мадрид

Реал пък до момента се представят блестящо в Примера дивисион като заемат първото място,но въпреки това в директните двубои срещу Барселона се провалят незнайно защо. Като гости отбора до момента има 8 победи , 1 равенство и 1 загуба . Отбора няма да може да разчита на контузените Ди Мария и Сами Кедира.  Най-вероятно и Пепе няма да участва в този двубой предвид нещата които се случиха в последния мач,както знаем той настъпка ръката на Меси нарочно и сега “каталунците” искат наказание за него. Иначе отбора в последния мач от примера победи Атлетико Билбао с 4:1  след 2 гола на Роналдо, 1 на Марселона и 1 гол на Кайехон. Хубавата новина е че Арбелоа се завръща,а Кака и Озил ще започнат най-вероятно титоляри.

Очаквам един доста интересен двубой ,не както предния път скучен,макар че домакините сигурно пак ще доминират ,но Реал Мадрид не са за подценяване и всичко може да се случи. Предвид феновете които искаха Жозе Морунио да напусне ,той трябва да предприеме нещо и мисля че поне този път мача ще завърши при равен резултат.

Прогноза: равенство при 4.20 коеф. от bet365.com