Съчетания на риза с вратовръзка

6
Добави коментар
emoemo
emoemo

This Article Was Live On: неделя, 21 ноември 2010 г. At 11/21/2010 07:42:00 сл.об. And Till Now Have.
Правилния избор на риза и вратовръзка е ключ към създаването на максимално красив и съвместим гардероб. Тук са предсавени няколко варианта на добри съчетания.

№1

Вратовръзката трябва да е по тъмна от ризата – това неоспоримо правилоще ви помогне да направите добър ансамбъл и ще ви застрахова от грешки. Просто си спомнете това в момент на съмнение, когато определени съчетания ви се струват неудачни.

№2

Тази великолепна балансирана комбинация, изглежда добре в компанията на тъмен костюм или дънки.

№3

Вратовръзка на каре е необходима вещ в гардероба. На снимката е неформално съчетание, което ще стои ефектно с пуловер с V-образно деколте и дънки.

№4

Не се страхувайте да пробвате този вариант, вратовръзката е по- тъмна от ризата. Можете да носите това съчетание с тъмно син блейзър или сив костюм .

№5

Опитайте бледо сива риза, това е неотрален цвят с вратовръзка на каре .Вратовръзката ще се откроява много.

№6

Не на всички им харесва яка със закръглени ъгли, но класическа риза на дребно каре изглежда така отлично. Вратовръзка на наклонени раета ще хармонизира добре.

№7 Тази елеганта карирана риза ще стои още по добре с вратовръзка на малки точки. Това добре ще изглежда в едноцветен костюм, може и със спортно яке.

№8

Яркия цвят не е за всеки, но ако вашия избор е такъв, пробвайте да го съчетаете с обикновена тъмна вратовръзка. В компанията на тъмен костюм, такъв избор ще е попадение в целта.

№9 Ризи на квадратчета в наше време, не впечатляват толкова както преди, но този модел Dunhill с остра якя и френски маншети, изглежда много ефектно с вратовръзка на малки бели точки. Тази комбинация може да се носи с тъмно-син или сив костюм.

№10

Отпуснете яката, разхлабете вратовръзката и запретнете ръкави. Игриво, неформално съчетание с тъмни дънки и спортни обувки, създават прекрасно настроение за уикенда.

№11

За по младите тесен и издължен авангарден стил. Може да се комбинира със спортни костюми или дънки.

№12 Още един пример: съчетание на риза ярък цвят с обикновена тъмна вратовръзка. Добре ще изглежда в ярко-розово сако.

№13 Вратовръзката засенчва цвета на ризата. Така единият елемент ще доминира, освен ако не искате да изглеждате прекалено крещящо.

№14

Много си мислят че това съчетание изглежда делово и работно. Но ако внесете малко самоувереност и го съчетаете със солиден син или сив костюм ще изглеждате потресаващо.

№15 Още един пример : риза розов цвят с тъмна вратовръзка. Изберете подходящ костюм и успехът ви е гарантиран.