Ален Делон сваля Маргарита Михнева!

8
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Той е самотен, аз съм свободна, така че не виждам нищо лошо…

Легендата на френското кино Ален Делон е поканил на вечеря Маргарита Михнева в шикозен ресторант край женевското езеро, научи „ШОУ” от близки до топжурналистката.

Делон и Михнева се запознали в престижния швейцарски колеж „Льо Розе”, където на 16-годишния син на френската звезда Ален-Фабиен преподава щерката на Михнева – Неда.

“Ален Делон в момента е доста самотен, смисъл на неговия живот е синът му Ален-Фабиен. Аз също съм ангажирана изключително с грижи по Неда и съм свободна жена, така че не виждам нищо нередно в това да общувам с мъже от класата на Делон”, отсече пред “ШОУ” Госпожа Неудобна.

От колежа казват, че Ален-Фабиен има изумрудено сини очи, поразително красив е, одрал е кожата на известния си татко и е нисък на ръст като него. За разлика от тях Маргото Михнева и дъщеря й Неда са високи като истински спортни звезди.

Ален Делон е споделил, че е очарован от начина, по който Неда работи със сина му Ален-Фабиен, и е проявил желание да посети страната ни. Като първа крачка към опознаване на “всички българско и родно” той поканил Маргарита на разходка покрай Женевското езеро, а после и на вечеря. Явно следва продължение…

Мария ДРУМЕВА   БЛИЦ

 

 

30/11/2010