Нови обекти отварят врати в „Мега Мол“ Русе

7
Добави коментар
mirios
mirios

За почитателите на стилната обстановка ще заработи кафе Fiore – на втория етаж в Мега Мол Русе с прекрасен панорамен изглед към река Дунав. За всички нетърпеливи да започнат с Коледното пазаруване ще отворят врати няколко модни магазина. Първият в Русе магазин от веригата детски хипермаркети „Хиполенд” също ще посрещне своите клиенти в търговския център на втория етаж. В него родителите ще могат да намерят всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на своите деца от раждането им до тийнейджърска възраст.

Популярната марка за дамско, мъжко и детско облекло SevenHill ще подари на клиентите си провокираща визия и вдъхновяваща атмосфера. С идеята за съвременност, изисканост, индивидуалност и непринуденост, компанията се стреми да създава популярно всекидневно модно облекло.

„Евробалкан” също открива свой магазин на втория етаж в Мега Мол Русе. Фирмата е утвърдена като един от основните дистрибутори у нас на водещите фирми, производители на чорапени изделия и бельо. Моделите са внос от Италия, с фантастичен моден дизайн, а целта на „Евробалкан” е да предостави на своите клиенти чорапи, чорапогащи и бельо за всяка фигура, желание и повод.

Определено за дамите изкушения в Мега Мол Русе няма да липсват. Най-новата колекция Есен – зима 2010 – 2011 на „Маркам Фешън” ще ги очаква в стилния магазин на русенската фирма, която е една от водещите фирми в дамската мода. Облекла с марката MARKAM има в Русия, както и в много страни от европейския съюз.

Магазинът на Инмедио на партерния етаж в Мега Мол Русе ще предложи на клиентите си широк асортимент от продукти и услуги: българска и международна преса, книги, цигари и други тютюневи изделия, храни и напитки, ваучери за мобилни телефони, сувенири, канцеларски материали, лотария и други.

Откриването на нови магазини и заведения в Мега Мол Русе продължава поетапно.

На 16-ри декември, заедно с откриването на Пикадили, търговският център ще подари празненство на русенци, на което ексцентричният рап изпълнител Устата и момчетата от Beat4Fun ще забавляват публиката. Ще има томбола с много награди за посетителите.