Брутално! 50 Cent се подигра по ужасен начин с Анджелина Джоли и „Господарката на злото“!

1
Добави коментар

50 Cent се изгаври брутално с Анджелина Джоли!

Рапърът 50 Cent направи за смях една от най-обичаните холивудски звезди-Анджелина Джоли. Той пусна късометражен клип- пародия на „Господарката на злото”, в който главна роля играе самата Джоли. 50 Cent сложи в клипа си същите черни рога като тези на актрисата от филма и засне клипчето, което веднага се разпространи мигновено из интернет пространството, предизвиквайки истински фурор и смесени реакции.

Музикантът определено

Advertisement:

Advertisement:

доста се позабавлява на гърба на Анджелина. В последствие се оказа, че идеята за клипчето е именно за самия рапър и Джими Кимел. Музикантът разкрил, че в никакъв случай не е искал да се присмее на филма и ролята на Джоли. Дори напротив, бил е вдъхновен от нея и за това е решил да го направи. Просто не се е сдържал, научихме от kliuki.net.

В мрежата могат да се видят доста смесени реакции относно клипа на 50 Cent. Едни коментират, че се подиграва по ужасен начин с една

наистина велика актриса, а други пък приемат нещата с насмешка и като чисто и просто бъзик.

Всъщност наскоро стана ясно, че „Дисни“ са гледали много скептично на тази продукция и заснемането ѝ, защото им се е струвало, че темата за „Спящата красавица” вече е прекалено банална. Противно на всички очаквания, обаче, „Господарката на злото” се увенча с голям успех и продължава да се изкачва в челните позиции на този етап. Явно, колкото и странно да звучи, дори Холивуд понякога са в грешка.