КОЛЕДНИ БЕБОЦИ! | Bebok.eu – статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на Вашето бебе.

7
Добави коментар
Nadence
Nadence

Хайде всички да се позабавляваме тази Коледа! www.bebok.eu ви предизвиква да направите най-сладката, смешна, щура Коледна снимка на вашите бебоци!

 

Правилата на играта са прости, а награди ще има за всички от сърце 🙂

 

1. Направете на малкото си съкровище Коледна или Новогодишна снимка или изберете някоя такава снимка от минали празници. 2. Изискванията са: – снимката да е на дете от 0 до 7 годинки и да е непрофесионална и да е само една; – снимката да е пратена от родител или настойник на детето; – със снимката да има приложена информация – име и фамилия на детето, възраст и населено място; 3. Снимките ни изпращайте от сега до 20-ти Януари 2011 г. на [email protected] ; 4. Ние ще качим снимката ви в албума на играта в нашата страница във Facebook , а вие гласувайте за нея в албума на играта, поканете приятелите си също да гласуват и стискайте палци, вашата снимка да е събрала най-много гласове; 5. На 24-ти Януари 2011г. ние ще оповестим коя е снимката победител и кой печели страхотните награди; 6. Победителят ще получи детска професионална фотосесия от обичаната от всички ни Калина ме снима запечатана в стилна фотокнига „Елеганс“ , 44 страници от www.funbook.eu . На подгласниците ще раздадем ваучери за фотокниги, за да запазят най-хубавите си спомени по най-красивия начин :))))) 7. Играйте и се снимайте с удоволствие! Нека посрещнем най-топлите семейни празници с много любов и усмивки!

!!!ВАЖНО!!!

От 10.12.2010 в играта се въвеждат още награди. Първите 100 бебета на възраст до 3 месеца, които са събрали по 10 „Like“получават от Bebok.eu и Colief – Капки против колики!

Очаквайте още изненади и допълнителни награди!

Нека заедно направим най-пъстроцветния албум с нашите КОЛЕДНИ БЕБОЦИ!

 

* www.bebok.eu не носи отговорност за неспазване на правилата на конкурса.