Идеи за коледни венци

18
Добави коментар
lucynda
lucynda

Идеи за коледни венци

08.12.2010 г.

Коледните венци са символ, че хората очакват празника и са готови да бъдат милосърдни и добри. Коледният венец трябва да е голям и красив, защото се вижда отдалеч. Материалите, от които е направен, са най-различни: естествени и изкуствени. Тук са изложени някои идеи за коледни венци, които могат да Ви бъдат полезни и да Ви вдъхновят.  

Този коледен аксесоар показва колко ефектен може да бъде един обикновен венец, към който има прикачена искряща панделка. Този тип венец е подходящ за външна врата. Би било много ефектно също, ако панделката е от раиран или златист плат.

  

Входът на тази страхотна къща не бива да бъде украсяван с по-малко от три венеца. Два по-малки венеца красят външните фенери, но с тях трябва да се внимава изключително, за да не се предизвика някой инцидент. Не може да се пропусне като украса и панделките, които са закичени на малките борови дръвчета в саксия. Най-красив и обилно декориран е венецът, който е закачен с бяла пандела на входната стъклена врата.

  Семпъл венец, украсен с ябълки и други плодове, акомпаниран с дълъг гирлянд от борови клонки, може да бъде използван като коледна декорация на вила. Старинният вид на фенера допълва картината.

  

Този странен и необичаен венец изглежда изкуствен, поради многото коледни играчки, декорации и цветни панделки, но под тях е скрита зеленина. Този аксесоар можете лесно да направите и да закачите на входната си врата.

Ето още един прекрасен коледен венец, който е изработен просто от обилна зеленина и луксозна искрящо червена панделка, която е в тон с малките червени плодчета, пръснати върху венеца. Единствената декорация по венеца са малки червени плодчета и няколко шишарки.    

Това е вечнозелен свеж венец, украсен със страхотна червена панделка и изобилно поръсен с коледен сняг. Вие можете да постигнете същия ефект и като използвате спрей с изкуствен сняг.

 

Собственикът на тази къща е спрял коледния си избор върху огромен коледен венец, декориран с малки бели цветчета, които са в контраст с двете коледни звезди, разположени в саксиите от двете страни на вратата.

Източник: christmasiscoming.co.uk
Посещения: 4112