Игри за момичета :: Онлайн Игри за Момичета

6
Добави коментар
igrizamomicheta
igrizamomicheta

Броят на хората играещи игри онлайн постоянно се увеличава. Онлайн игрите са толкова разнообразни и толкова много, че понякога е наистина трудно да откриете игра точно по ваш вкус. Какво остава да откриете подходяща игра за деца или конкретно за сладката ви дъщеря. Най-добрият начин е просто да потърсите специализиран сайт, който да се е насочил към определена аудитория – детски игри за момичета. В такъв сайт ще намерите специално подбрана колекция от игри предназначени за малките госпожици. 

 

Въпреки критиките, онлайн игрите са важна част от детството на днешните подрастващи и са неизменни за успешното социализиране и намиране на общи теми с приятели. Онлайн игрите могат да разчупят леда във всяка ситуация и със сигурност могат да помогнат на детето да комуникира по-лесно с връстниците си. Въпреки, че това са просто игри, те имат своето важно място в развитието на детето, така че вместо да ги критикуваме трябва да ги приемем и да намерим начин да извлечем ползите от тях. Някои игри действително спомагат за менталното развитие на детето, развитието на въображението и личната организация. Някои други са просто за разпускане и забавление.

 

Игри за преобличане: Всяко малко (а и пораснало) момиченце обожава да сменя тоалети. Какво по-приятно занимание от това да имаш неограничен гардероб. При онлайн игрите за преобличане момичетата имат страхотен избор от всякакви облекла и пълната свобода да ги съчетават. В повечето игри не всичко свършва само с облеклото – на разположение са и обувки, шапки, чанта, аксесоари и бижута. Някои от игрите водят с определена тематика – вечерен тоалет, ежедневно облекло, облекло за кафе, облекло за плажа и така нататък. Всички игри за преобличане спомагат за разграничаването на типовете облекло и полагането на основите за изграждане на вкус и чувство за естетика.

 

Нека разгледаме една от любимите ми игри за преобличане – „Помогни на принцесата“. Играта е просто организирана и е предназначена за най-малките госпожици. С просто кликване на бутона на мишката, малкото момиченце ще може да „преоблече“ принцесата както пожелае. Въпреки, че на вас играта може да ви изглежда твърде лесна, бързо ще се убедите, че тази игра може да бъде много увлекателна. Липсата на време, липсата на допълнителни усложнения прави играта полезна за развитието на въображението на детето.

 

Игри за готвене: другата голяма група игри за момичета са игрите за готвене. Нормално, малкото момиченце всеки ден вижда как мама готви вкусни ястия и иска да бъде като мама. Игрите за готвене са няколко различни типа. Има игри, които залагат на напрежението и стимулират съобразителността на детето. Поиграйте малко „Бърза Закуска“ и ще разберете за какво говоря – имате срок, в който трябва да обслужите клиентите в заведението. Да, да в началото е лесно, хайде пак да поговорим след половин час 😉

 

Разбира се не всички игри за готвене са едно препускане из ресторанта. Някои игри определено са насочени към развитието на въображението. Аранжирането на пица, разделянето на храната на порции са само примери в тази посока. 

 

Игри за оцветяване: еее, къде без тях разбира се. Всяко дете обожава да оцветява. Дали ще прави това с пастели и моливчета или с мишката на компютъра няма особено значение – важното е картинките да стават шарени и весели. Игрите за оцветяване са отличен начин вашето момиченце да се отпусне и успокои преди лягане например. Ако имате цветен принтер дори можете да отпечатате произведението на малката художничка. 

 

Онлайн игрите са част от нашето ежедневие – не се сърдете, когато детето иска да играе постоянно, нормално е. нашата роля на родители е да му помогнем да се организира и да подберем най-подходящите за него игри съобразно неговата възраст и нужди. Не забравяйте – детството е основно игра. Примерен сайт за игри ladyigri.com. Всички игри в него са безплатни за ползване.