Всичко което трябва да знаете за Фитнеса!

7
Добави коментар
coffeetime
coffeetime

Не , не преувеличавам, никак. Всичко което искате да знаете за фитнеса можете да прочетете на сайта на BelchoHristov.com.

Защо да ми вярвате? Ще ви кажа защо.

Ако мога да кажа, че бях редовен пушач от към 1994-та година, то времето, от което се занимавам с фитнес се простира още по-назад в историята.

Първото ми влизане в залата на Биджи (Румен Николов) и Богдан в мазето на Музикалното училище на ул. Оборище  датира от 1992 година.

За тия години естествено съм имал възходи и падения, периоди, в които не съм влизал в залата за цяла година и периоди, в които съм тренирал френетично.  Натрупал съм достатъчно опит, за да мога да разбера кога някой разбира от фитнес, здравословно и спортно хранене, хранителни и тренировъчни режими.

Семинарът!

Съвсем наскоро – 03.12.2010 – имах удоволствието да присъствам на поредния семинар на Белчо Христов, посветен на фитнес тренировките.

Какво да ви кажа, човекът не само си разбира от работата. Той гори в нея. Когато някой е толкова запален по работата си това се отразява и на слушателите. И въпреки, че относно фитнеса, аз съм с много високо самочувствие на разбирач, Белчо съвсем просто и аргументирано постави нещата на една нова основа.

Макар, че лично за себе си аз чух няколко нови неща, и тези неща се оказаха толкова важни, че аз разбрах, че нищо не съм разбирал никога от правилно фитнес хранене. Това се нещата, които все едно винаги си знаел, но не си можел да ги напипаш в съзнанието си.

Като например това ,че за да слабееш здравословно, не трябва да гладуваш, и дори е необходимо да се храниш калорично един от дните, когато почиваш, за зареждане преди да се хвърлиш в боя (залата) другата седмица.

Като например това, че не трябва да правиш кардио упражнения на гладно, защото така разрушаваш мускули.

Казано с няколко думи – Белчо работи много професионално. Работи с разнообразни хора, не само като възрасти и пол, но и не се страхува да се захваща със сложни казуси на хора със заболявания. Той работи с хора с диабет, хора със гръбначни изкривявания и дори с още по сложни казуси.

Ако се нуждаете от фитнес програма, BelchoHristov.com е мястото където можете да се информирате и да получите професионална, персонална програма с вашите конкретни цели.

Ако искате да отслабнете, пак там ще намерите много материали за храненето, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Ако искате да се образовате какво е това фитнес начин на живот и какво са ползите от това, там е вашето място – BelchoHristov.com

Хайде стига съм го хвалел. Но на мен лично ми е много симпатичен. Сигурно заради сходните прически :о)

Той е първо голям пич, и второ – хич не го е шубе да се захваща с проблеми на хората, с които много „специалисти” няма даже си помислят да се захванат. А според мен това достойно за уважение.

Пиша всичко това за да ви покажа, че няма от какво да се страхувате от някакво си митично напълняване след спиране на цигарите. Има специалисти по всичко, които могат да ви помогнат, персонално, лично на вас. Нали всичко вече е лично :о) ?

Аз мога да ви помогна да откажете цигарите и да останете във форма, но ако все пак се страхувате от напълняване или пък качите някой килограм (защото храната вече има вкус) може Белчо да е вашия човек!