Републиканско първенство по културизъм и фитнес – Варна – 28.09.2008

13
Добави коментар
misho123
misho123

Брой посетители за този материал:
135

Аз и моят приятел Лени не пропуснахме да се снимаме с Крис Кормиер – участник в елитните състезания Мистър Олимпия Крис беше специален гост на това първенство и не пропусна да ми каже: “You look great mаn, yeah!”. Взех си автограф лично от него и този прекрасен фотос ще поместя в рамка в новия ми магазин.

Тази събота и неделя (27-28.09.2008) посетих тазгодишното Републиканско първенство по културизъм и фитнес. Да си призная, не отидох заради състезателите, а заради хората от публиката. Имаше много мои познати, които исках да видя и да си поговорим. Натрупах още повече реални впечатления и си извлякох много важни за мен изводи.

Състезателите не искам да ги коментирам – толкова много злоба в очите им, толкова много агресия, че се чудя на тези момци – за вътрешно първенство ли се готвят или за махленски бой! Безмислена работа се оказва родното ни първенство. Съдийският колектив събран по роднинска линия и дошли всички на “моренци” във Варна.

Това е нашата културистична гилдийка, описана само с 3-4 реда. Защото повече и не заслужава. Огромен напредък виждам в лицето на Митко Димитров – Европейският ни шампион в тежка категория и Христомир Христов – Европейски и Световен шампион до 70 кг.

Най-слабото Републиканско първенство за мен беше вчерашното състезание. Видях се обаче с много положителни лица, като например 3 от участничките в “Сървайвър”, Ахмед от Сървайвър 1, срещнах стари приятели. Видях се и с преки мои конкуренти в бизнес средите и се радвам, че обменихме и някоя друга приказка.

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!