КЛИМАТИЦИ ВАРНА НИСКИ ЦЕНИ ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И СЕРВИЗ ЗА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА

4
Добави коментар
bgs1
bgs1

КЛИМАТИЦИ НА ПРОМОЦИЯ | ХИТ ЦЕНИ НА КЛИМАТИЦИ | ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ И СЕРВИЗ

 Сплит Сервиз ООД – Варна е специализирана в проектирането и изграждането на климатични инсталации, битови климатизатори и климатична техника с професионален и качествен монтаж и ремонт на климатици за Варна и региона. (инверторни и конвенционални). В този сайт за климатична техника ще намерите много полезна информация и конкурентни цени на климатици, които предлагаме на нашите клиенти. Извършваме качествен монтаж на климатици. Ремонт на климатици без значение от къде са закупени и от кого са монтирани. Извършваме комплексно нашите услуги – консултация по телефон или на място, безплатен оглед при покупка на климатик, доставка, продажба и монтаж на климатици от реномирани производители  Дайкин, Фуджи Електрик, Мицубиши, Фуджицу, Панасоник, Тошиба, Нипон, Мидеяи др..

Коледна промоция на климатици Дайкин ( DAIKIN ) .

Всички топ цени на климатици в разпродажба може за видите тук.

За безотказната работа на климатика предлагаме на нашите клиенти високо качество на услугите (монтаж, демонтаж, ремонт), бърза и адекватна реакция, реализация на нестандартни решения и най-вече висок професионализъм. Повече за нашите монтажи може да видите в галерията на сайта.Безплатен оглед и предварително полагане на тръбен път при груб строеж може да заявите на GSM 0878567260 и 0878567268.

От съществено за нас значение са доволните клиенти, затова предлагаме само марки климатици, доказали своята надежност по отношение на техните качества и издържливост DAIKIN, FUJITSU-GENERAL, FUJI ELECTRIC, MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, GREE, TOSHIBA, TCL, MIDEA, NIPPON и др. Всички марки климатици, които предлагаме са с гарантирана сервизна поддръжка от висококвалифицирани специалисти. Всички климатици са с гаранция от ДВЕ или ТРИ години и с възможност за удължаването и до 60 месеца ( 5 години), но и след изтичане на гаранционният срок на Вашия климатик, винаги може да използвате услугите на нашите специалисти и консултанти. Сплит сервиз ООД е оторизиран дистрибутор на DAIKIN ( Дайкин), MITSUBISHI ELECTRIC ( Мицубиши), PANASONIC ( Панасоник) и TOSHIBA ( Тошиба ) климатична техника. В идеите си за ползотворна работа на Вашите уреди предлагаме и абонаментно обслужване на климатици при много изгодни ценови условия.

NEW URURU SARARA DAIKIN – Флагманът в климатичните системи

За допринасянето на комфорта и уюта във Вашият дом и с цел предлагането на високоефективни и икономични климатици работим съвместно и с европейската програма за кредитиране на енергийната ефективност в дома (www.reecl.org), като доставчик на услуги и съоръжения за енергоспестяване. При закупуване на климатик по програмата за енергийна ефективност получавате отстъпка от 20% безвъзмездна помощ и кредитиране на проекта от участващите банки ( Прокредит банк, Райфайзен банк, Си Банк и др.).

Ние НЕ предлагаме климатици с „ безплатен монтаж ”, но можете да се възползвате от ЕКО предложението ни, за изкупуване на стари климатици при покупка на нов. А също така и да попитате за най-ниска цена при покупка на ДВА, ТРИ и по-вече климатика.  Промоция за всички климатици Дайкин ( Daikin ) за Варна и региона.

Пълна информация за моделите в коледната ни промоция може да видите тук.