Камини – ФОКС

2
Добави коментар
jarun
jarun

Начало

Горивни камери

Реализирани камини

Промоции

Други обекти

Матеряли

Фабрика и склад

Контакти

Рустикови камини

Класически камини

Модерни камини

Начало

www.youtube.com/watch          

ЕТ „Фокс – Валентин Петков“Цялостна изработка, реставрация и облицовка на камини, пещи и барбекюта. Български и френски  чугунени камери.
Изработка и монтаж на барплотове, кухненски плотове, стъпала, рамки, первази и всякакви изделия от мрамор, гранит, травертин и варовик.

Фирмата е създадена в средата на 90-те години с основна дейност изработка и мотнаж на изделия от естествен камък. Поради големия интерес на нашите клиенти през последните години ние предлагаме цялостна изработка и облицовка на камини и барбекюта.
Водеща роля за изпълнението на една камина имат качеството на матерялите които използваме и прецизността на изработката при всеки един възложен проект.
На българския пазар се предлагат всякакви видове горивни камери за камини. Фирмата ни работи с френските чугунени камери произведени от „Cheminees Diffusion“ и с български стоманени камери. Днес избора на камина е по-голям от всякога. Независимо от това дали искате нова или да реставрирате вече съществуваща камина ние екипът на „Фокс – Валентин Петков“ ще Ви помогнем по най-правилния начин да реализирате Вашите желания за уют, топлина и комфорт.