Онлайн коледни промоции – къде?

6
Добави коментар
smaky
smaky

декември 3rd, 2011 | Add a Comment

Коледната треска ескалира с наближаването на Коледните и новогодишни празници. И тъй като е криза и повечето от нас се опитват да спестят малко пари възползвайки се от КОЛЕДНИТЕ ПРОМОЦИИ, разгледайте моето ревю. В кой онлайн магазини има Коледни промоции и до кога?  Списъкът ще се увеличава, според информацията на която попадам в интернет, а дори и след разходка по магазините.

Коледна промоция в магазини Хипо ленд до 26 декември – промоции и намаления на бебешки и детски дрехи, обувки, аксесоари и обзавеждане.

Коледни и новогодишни промоции в Пакостник – онлайн магазина предлага безплатна доставка при поръчка над 50лв и 30% намаления на детски играчки Taf Toys. Специални коледни комплекти включващи кошара, столче за кола и шезлонг и в комбинация от столче за хранене, люлка, количка и проходилка. Идеален подарък 3 неща в 1 подарък за бебе. Коледни промоции на отделни играчки и артикули.

Коледни намаления на детски играчки в онлайн магазин Малчо.

Ако сте собственик на магазин за бебешки и детски стоки можете да публикувате вашата промоция безплатно, като изпратите в коментар описание на промоцията, име и уеб сайт на магазина.

Filed under: онлайн магазини · Tags: детски онлайн магазини, коледни промоции