Акценти в новия брой на в. „Живот и Здраве”: - health.bg - Здравето от А до Я - д-р Елмира Павлова, проф. Владимир Пилософ,...

Акценти в новия брой на в. „Живот и Здраве”: - health.bg - Здравето от А до Я - д-р Елмира Павлова, проф. Владимир Пилософ,...

Акценти в новия брой на в. „Живот и Здраве”: Онкодерматологът д-р Елмира Павлова, управител на Националния онкологичен медицински център, обяснява лечим ли е най-разпространеният кожен рак – базоцелуларният карцином.

От проф. Владимир Пилософ, директор на Университетската национална кардиологична болница, научете повече за напредъка в борбата с детските сърдечни заболявания.

Прочетете как екологичните стоки за дома премахват вредните токсини, които застрашават здравето на цялото семейство, както и кои са задължителните грижи за кожата, които не трябва да се пропускат през зимния сезон.

В новия брой на безплатния седмичник ще намерите още интервю с баскетболния треньор Тити Папазов, любопитно четиво за връзката между талията и размера на заплатата, както и защо е важно родителите да говорят с децата си за проблемите с алкохола.

бутони за социални мрежи


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност